Grzesiek Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Postanowiłem wzbogacić swoją pracownię o jeszcze jedno narzędzie modelarskie. Narysowałem w solidzie i druknołem. Jutro dodam pliki stl. Może ktoś skorzysta. Co było potrzebne: 1. wkrety 2,5x15 6szt 2. Magnes neodymowy 8x5 2szt 3. Szpilka M5 Zaostrzona (szlifowana) na końcach 4. Nakretki stożkowe 2szt (wytoczyłem) 1 1
Grzesiek Opublikowano 12 Marca Autor Opublikowano 12 Marca Obiecane STL-e Boki.STL tuleje dystansowe.STL 1
noker Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca a jakby ktoś nie czuł sie na siłach w tych elementach toczonych to można kupić https://modele.sklep.pl/wywazarka-reczna-do-smigiel-176-q-model-p-14843.html
Grzesiek Opublikowano 13 Marca Autor Opublikowano 13 Marca Po wpisie Rafała pomyślałem że nie każdy ma tokarkę ale drukarki ma większość. Narysowałem taki elemencik na nakrętke M5. Wydrukowałem,wysterczy wcisnąć tylko palcami nakrętki. Nakrętka stożkowa.STL 1
paweln7 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Grześ kluczowe w wyważarce są stożki aby były w osi gwintu . 1 1
Grzesiek Opublikowano 13 Marca Autor Opublikowano 13 Marca 2 godziny temu, paweln7 napisał: Grześ kluczowe w wyważarce są stożki aby były w osi gwintu. Są zarowno toczone z zamocowania za gwint jak i te drukowane
Rekomendowane odpowiedzi