Grzesiek Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Postanowiłem wzbogacić swoją pracownię o jeszcze jedno narzędzie modelarskie. Narysowałem w solidzie i druknołem. Jutro dodam pliki stl. Może ktoś skorzysta. Co było potrzebne: 1. wkrety 2,5x15 6szt 2. Magnes neodymowy 8x5 2szt 3. Szpilka M5 Zaostrzona (szlifowana) na końcach 4. Nakretki stożkowe 2szt (wytoczyłem) 1 1
Grzesiek Opublikowano Czwartek o 15:56 Autor Opublikowano Czwartek o 15:56 Obiecane STL-e Boki.STL tuleje dystansowe.STL 1
noker Opublikowano Czwartek o 17:34 Opublikowano Czwartek o 17:34 a jakby ktoś nie czuł sie na siłach w tych elementach toczonych to można kupić https://modele.sklep.pl/wywazarka-reczna-do-smigiel-176-q-model-p-14843.html
Grzesiek Opublikowano Piątek o 08:26 Autor Opublikowano Piątek o 08:26 Po wpisie Rafała pomyślałem że nie każdy ma tokarkę ale drukarki ma większość. Narysowałem taki elemencik na nakrętke M5. Wydrukowałem,wysterczy wcisnąć tylko palcami nakrętki. Nakrętka stożkowa.STL 1
paweln7 Opublikowano Piątek o 13:58 Opublikowano Piątek o 13:58 Grześ kluczowe w wyważarce są stożki aby były w osi gwintu . 1 1
Grzesiek Opublikowano Piątek o 16:10 Autor Opublikowano Piątek o 16:10 2 godziny temu, paweln7 napisał: Grześ kluczowe w wyważarce są stożki aby były w osi gwintu. Są zarowno toczone z zamocowania za gwint jak i te drukowane
Rekomendowane odpowiedzi