Irek M Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Problem jest taki, że nie mogę połączyć się przez wi-fi z telefonem Samsung S20 FE 5G. Aplikacja ściągnięta i zainstalowana, komunikat o udanej synchronizacji ale na ekranie pułapki i telefonu komunikat, że urządzenia nie są sparowane. Gdy próbuję tego za pomocą kodu QR to wyświetla się informacja - na ekranie telefonu, że czasy ustawione na obu urządzeniach nie są jednakowe chociaż ustawione są te same. Ale.. w pułapce chyba go nie zapamiętuje bo teraz musiałem przestawić z 17 na 19 chociaż robiłem to o 17. Może karta SIM? Wyjąłem ją z tabletu, którego prawie już nie używam. Cały sens był w tym bym z domu widział na tel. co mi buszuje po polu.
TomTech Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Większość takich urządzeń działa na wifi 2,4GHz, mam ruter który ma tą samą nazwę sieci 2,4 i 5GHz (kablówka Inea) i np. żarówka smart czy gniazdko nie działało, musiałem zmienić nazwę sieci aby były rożne i wtedy zadziałało.
Irek M Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu Ten "jest" na 4G ..." Wydajna, automatyczna technologia 4G i silne sygnały komórkowe 4G: kamera obsługuje sieci komórkowe 4G, które obejmują wszystkie ważne kraje europejskie, bez ograniczeń regionalnych lub dostawców. Jest ona wyposażona w zaawansowaną technologię wyszukiwania sygnałów, która automatycznie łączy się z najsilniejszym sygnałem 4G i zapewnia, że możesz obserwować świat zwierząt w dowolnym miejscu i czasie."... Znaczy, że 4G nie sparuję z telefonem 5G? E D Y T A Czat podpowiedział, że nie ma najmniejszego problemu z łącznością 4G i 5G. może to karta SIM " skończyła " mi się 🙂
qba Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Włóż kartę do telefonu i wszystko stanie się jasne
Irek M Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu 8 godzin temu, qba napisał: Włóż kartę do telefonu i wszystko stanie się jasne Masz na myśli tę z pułapki do telefonu? Niestety nie da się bo musiałem zmniejszyć format do wielkości nano czy jakoś tak
Rekomendowane odpowiedzi