Skocz do zawartości

Odbionik 2.4 ghz do nadajnika esky.

Ghandi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadywuję lamę v4 2.4 ghz. W zestawie nadajnik EK2-040G. Poniewaz skonczylem wlasnie wicherka 25 pomyslalem sobie ze moze by go jakos pozenic z 2.4 ghz?

Znalazlem taki odbiornik 2.4 ghz, a poniewaz moje doswiadczenie w 2.4 = posiadanej lamie ( jestem zachwycony - zero kłócenia, nawet tam gdzie zwykle modele szalały na tradycyjnych kwarcach) wobec tego chcialem sie dowiedziec czy taki set bedzie sie nadawal do uzycia no i czy zasieg bedzie wystarczajacy ( ok 300 metrow max starczy). Ma ktos w temacie jakies przemyslenia i doswiadczenia?

Opublikowano
A nie lepiej kupić odbiornik E-sky 2,4G ?

niby tak ale... czytalem ze różnie bywa z dystansem na jakim odb działa. Jednym modele urywają się po 250 metrach, innym po 350... nie wiem czy to kwestia nadajnika czy odbiornika.

Opublikowano

Każdy producent ma inny system nadawania. Nie uda Ci się zbindować nadajnika i odbiornika.

Masz dwa wyjścia:

1. Używać dedykowanego odbiornika firmy E-Sky

2. Dokupić do nadajnika E-Sky moduł innej firmy i podłączyć go pod wyjście sygnału PPM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.