krzylas Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 To ja się może dołączę do tematu. Zbudowałem Tuffy z Izoo Flooru 5mm. Przebudowałem dziób, kabinę i usterzenie, oraz w miarę możliwości upodobniłem kadłub modelu do kadłubu Prząśniczki J1. :arrow: Zdjęcia: :arrow: Wyposażenie: Silnik: Emax 2812 Śmigło: APC E 7x5 Serwa: 4 x HXT 900 Pakiet: Li-Po 3S1P 1200 - 1400 :arrow: Model będzie służył koledze do nauki latania. Został wczoraj oblatany i wytrymowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 ale lotki to ma jak do 3D :P Bardzo fajny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzylas Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Dzięki. Lotki są do połowy szerokości tej szarej taśmy - takie jak na planach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Witam. A to był mój Gull. Czyż nie są bardzo podobne . Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.