rapier Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam kolegow. Jakis czas temu zakonczyl sie 1 etap konkursu organizowanego przez KFC na ich nowy kubelek. Teraz czas na kolejny etap, czyli glosowanie internautow. Osoby glosujace rowniez maja szanse na nagrody. Do ostatecznej rozgrywki wchodzi 30 projektow z najwieksza liczba glosow. Wazne jest ze mozna oddac jeden glos codziennie wiec kazdy moze oddac 30 glosow i tutaj licze na Was koledzy. Jesli mozecie poswiecic kilka sekund dziennie i okolo minuty za 1 razem to bede bardzo wdzieczny. Moj projekt jest z numerem 490 z nickiem armania http://www.fresh.kfc.pl/projekt,490.html Z gory wszystkim dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Głos poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Co by zachęcić kolegów ja także oddałem swój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 3 glosy Powodzenia zycze Jak wygrasz to stawiasz"kurczaki" wszystkim xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Jak wygrasz to stawiasz"kurczaki" wszystkim xD po tym od razu kliknąłem poproszę podwójną porcję i trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 3 glosy Powodzenia zycze Jak wygrasz to stawiasz"kurczaki" wszystkim xD oczywiscie wysylane poleconym PP XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Ja utknalem na rejestracji, nie dosc ze potwierdzenie mailem to jeszcze sms Moj telefon przyjmuje sms'y raz na tydzien albo jak ma dobry dzien wiec odpadam z gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alansiu123 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 a mi się udało - punkt dla ciebie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Oczywiście punkt pojechał fajny projekt w jakim programie go robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Witam Głoś łoddany :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Oczywiście punkt pojechał fajny projekt w jakim programie go robiłeś? Zdziwisz sie... W AutoCAD-zie i PhotoShop-ie Wszystkim jeszcze raz z gory dziekuje i zapraszam do codziennego glosowania Dzis kolejna mozliwosc oddania glosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 proces aktywacji mógłby być prostszy ale cóż :wink: . Głos poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 To ja mam pytanie, bo głosowałem wczoraj i dziś, ale po kliknięciu nie dodaje Ci głosów :roll: Dziś juz głosowałeś. Następny głos możesz oddać: 21.04.2009 06:38.49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacuenty Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Też wrzuciłem swój głos - następne będą pod jednym warunkiem: obiecaj, że jak będziesz stawiał te kurczaki, to ja nie będę musiał ich jeść. I trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Ja iw wiem jak glosy sa naliczane bo w stosynku do juz oddanych to mi tez sie nie zgadza, niemniej liczba powoli rosnie. Tak wiec nie zrazajcie sie. Jakby co to na kurczaki zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 To ja też się chętnie dołączę. Jak narazie czekam na SMS. Jak tylko przyjdzie oddam swól głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Oddałem na Ciebie głos :] A co do tych kurczaczków to mógłbyś mi DHL'em albo innym FedEx'em wysłać ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Jakby co to na kurczaki zapraszam Uwazaj co piszesz Czesto bywam w Krakowie Ps. Glos poszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Niestety jak dotąd SMS nieprzyszedł :/ :/ :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 nie jestes pierwszy z tym sms-em , a co do glosow to sa chyba naliczane dobowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.