aimeiz Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Nazywam sie Marcin, mam 49 lat. Mieszkam na prawobrzeżnych, południowych peryferiach Warszawy. W tamtych okolicach pojawiam się z lepiej lub gorzej latającymi samolotami. Modelarstwo lotnicze RC praktykuję od 3 lat, poza tym rowerek, dawniej żeglarstwo, windsurfing, krótkofalarstwo, elektronika i różne inne ogólne zamiłowania np. muzyka. Zarejestrowany jestem na kilkunastu różnych forach o razmaitej tematyce, również modelarskiej, wiec wstąpiłem i tutaj. Mam swoje zasady i będę ich przestrzegał.
M@verick Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Witam, witam, dobrze, ze tu wpadles. Swoja widza na pewno pomozesz wielu osobom i dzieki Tobie wyrosnie kolejne pokolenie modelarzy P.S. Dzieki za zmierzenie wczoraj na Celulozy ile amper łyka moj silniczek
motyl Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Witaj Marcinie znów będziemy mogli razem popisać i polatać
Wieczu Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Witam a co do kolejnego pokolenia to juz rosnie
tomekr Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Cześć , robi się całkiem miło, sporo znajomych, i z łąk okolicznych i z forum u Alexa.
arti61 Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Jestem również swieżo upieczonym forumowiczem Witam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.