aimeiz Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Nazywam sie Marcin, mam 49 lat. Mieszkam na prawobrzeżnych, południowych peryferiach Warszawy. W tamtych okolicach pojawiam się z lepiej lub gorzej latającymi samolotami. Modelarstwo lotnicze RC praktykuję od 3 lat, poza tym rowerek, dawniej żeglarstwo, windsurfing, krótkofalarstwo, elektronika i różne inne ogólne zamiłowania np. muzyka. Zarejestrowany jestem na kilkunastu różnych forach o razmaitej tematyce, również modelarskiej, wiec wstąpiłem i tutaj. Mam swoje zasady i będę ich przestrzegał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@verick Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Witam, witam, dobrze, ze tu wpadles. Swoja widza na pewno pomozesz wielu osobom i dzieki Tobie wyrosnie kolejne pokolenie modelarzy P.S. Dzieki za zmierzenie wczoraj na Celulozy ile amper łyka moj silniczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witaj Marcinie znów będziemy mogli razem popisać i polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Witam a co do kolejnego pokolenia to juz rosnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 hejka !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Siemaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Cześć , robi się całkiem miło, sporo znajomych, i z łąk okolicznych i z forum u Alexa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jestem również swieżo upieczonym forumowiczem Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Gabrysiewicz Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Witam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Cześć! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.