Kwasiu Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jak wam poszło?? Z odpowiedzi mi wyszło że tylko w dacie powstania się pomyliłem tak to wszystko dobrze Pewnie dużo błędów będę miał w rozprawce :? Tu są odpowiedzi na część humanistyczną: http://www.speedyshare.com/496762607.html Trzeba pobrać za darmo plik txt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ja akurat date powstania listopadowego dobrze miałem tylko ciekawe jak reszta... nie będzie chyba tak źle raczej koło 30 ptk bd miał,oby 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
khertal Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zamknięte wszystkie mam dobrze ale w rozprawce zapewne sporo stracę no i w podaniu nie napisałem miasta ani adresu.Ogólnie raczej nieźle szczególnie że i tak bardziej lubię ścisłe przedmioty wiec jutro powinno być równie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 ja 2 lub 3 błędy w zamknietych i tak jak khertal, w podaniu zapomnialem swoich danych podac ale sie podpisalem , jak myslicie bez tego to ile pkt moge za to podanie dostac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Mialem 17 punktow z A,B,C a podanie mialem dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 dawno nie pislaem podania dlatego zapomnialem ze dane swoje tzreba, ale mysle ze ze 3 pkt dostalbym za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 kurka..w testowych mam ok 5 błędów :///// a w tym przedostatnim nie podałem daty i miejscowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ja z zamkniętych mam 16/20 a otwartych bez rozprawki i podania będę miał 8/9 bo rodzaje narracji mi się pomyliły, w podaniu nie napisałem DO KOGO oraz swoich DANYCH a z rozprawki możne będę miał 5/6 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
khertal Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 robraf,zależy za co było w tym podaniu te 6 pkt ale myślę że za te dane to co najwyżej 1 pkt wiec powinniśmy mieć te 4-5 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 VJ_Adams, Jakie byl ten rodzaj narracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
khertal Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Pozwolę sobie odpowiedzieć.To była narracja 3-cio osobowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Jutro polegnę z Matmy chemi i fizy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ja również ..Odrobilbym se na Ang ale...Nieliczony jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Mam takie samo zdanie co Marcinmb,kulawo ze sie angielski nie liczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Życzę wam powodzenia W tamtym roku miałem 85 pkt razem - 39 z humana i 46 ze ścisłych :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 no tak sobie myślę że z dzisiejszego egzaminu będę miał ok 30pkt..malo cos ( ale jutro mam nadzieje na 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 rura pękła , wyciekł egzamin. dobrze ze nieuniewazniony zlinczowac dj mosquito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 który dach ma większą powierzchnię a wogóle to ze słońcem pochrzaniłem troszeczke :/ bo przecież wschodzi ze wschodu na zachód tak ? :/ a ja dałem ze im dalej na południe to wcześniejsza godzina...błaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 dach nr I mi wyszło,ale czy dobrze to nie wiem. i najgorzej bo w ostatnim pomyliłem sie i źle zapisałem wynik :/ ale ogólnie test nie taki straszny jak myślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Z tymi dachami to moja pani od matematyki mówiła, ze to zadanie było trochę źle napisane, nie wiadomo było czy w dachu nr 2 te trójkąciki też liczyć czy nie :/ Mi wyszedł nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.