Skocz do zawartości

Egzamin gimnazjalny

Kwasiu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamknięte wszystkie mam dobrze :D ale w rozprawce zapewne sporo stracę no i w podaniu nie napisałem miasta ani adresu.Ogólnie raczej nieźle szczególnie że i tak bardziej lubię ścisłe przedmioty wiec jutro powinno być równie dobrze.

Opublikowano

ja 2 lub 3 błędy w zamknietych i tak jak khertal, w podaniu zapomnialem swoich danych podac ale sie podpisalem , jak myslicie bez tego to ile pkt moge za to podanie dostac?

Opublikowano

Ja z zamkniętych mam 16/20 a otwartych bez rozprawki i podania będę miał 8/9 bo rodzaje narracji mi się pomyliły, w podaniu nie napisałem DO KOGO oraz swoich DANYCH :( a z rozprawki możne będę miał 5/6 pkt

Opublikowano

robraf,zależy za co było w tym podaniu te 6 pkt ale myślę że za te dane to co najwyżej 1 pkt wiec powinniśmy mieć te 4-5 pkt.

Opublikowano

który dach ma większą powierzchnię

a wogóle to ze słońcem pochrzaniłem troszeczke :/ bo przecież wschodzi ze wschodu na zachód tak ? :/ a ja dałem ze im dalej na południe to wcześniejsza godzina...błaa

Opublikowano

dach nr I mi wyszło,ale czy dobrze to nie wiem. i najgorzej bo w ostatnim pomyliłem sie i źle zapisałem wynik :/ ale ogólnie test nie taki straszny jak myślałem :)

Opublikowano

Z tymi dachami to moja pani od matematyki mówiła, ze to zadanie było trochę źle napisane, nie wiadomo było czy w dachu nr 2 te trójkąciki też liczyć czy nie :/ Mi wyszedł nr 1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.