Jump to content

Egzamin gimnazjalny

Kwasiu

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Posted

Ja akurat date powstania listopadowego dobrze miałem :D tylko ciekawe jak reszta... :) nie będzie chyba tak źle :P raczej koło 30 ptk bd miał,oby 8)

Posted

Zamknięte wszystkie mam dobrze :D ale w rozprawce zapewne sporo stracę no i w podaniu nie napisałem miasta ani adresu.Ogólnie raczej nieźle szczególnie że i tak bardziej lubię ścisłe przedmioty wiec jutro powinno być równie dobrze.

Posted

ja 2 lub 3 błędy w zamknietych i tak jak khertal, w podaniu zapomnialem swoich danych podac ale sie podpisalem , jak myslicie bez tego to ile pkt moge za to podanie dostac?

Posted

dawno nie pislaem podania dlatego zapomnialem ze dane swoje tzreba, ale mysle ze ze 3 pkt dostalbym za to

Posted

Ja z zamkniętych mam 16/20 a otwartych bez rozprawki i podania będę miał 8/9 bo rodzaje narracji mi się pomyliły, w podaniu nie napisałem DO KOGO oraz swoich DANYCH :( a z rozprawki możne będę miał 5/6 pkt

Posted

robraf,zależy za co było w tym podaniu te 6 pkt ale myślę że za te dane to co najwyżej 1 pkt wiec powinniśmy mieć te 4-5 pkt.

Posted

Życzę wam powodzenia :) W tamtym roku miałem 85 pkt razem - 39 z humana i 46 ze ścisłych :wink:

Posted

który dach ma większą powierzchnię

a wogóle to ze słońcem pochrzaniłem troszeczke :/ bo przecież wschodzi ze wschodu na zachód tak ? :/ a ja dałem ze im dalej na południe to wcześniejsza godzina...błaa

Posted

dach nr I mi wyszło,ale czy dobrze to nie wiem. i najgorzej bo w ostatnim pomyliłem sie i źle zapisałem wynik :/ ale ogólnie test nie taki straszny jak myślałem :)

Posted

Z tymi dachami to moja pani od matematyki mówiła, ze to zadanie było trochę źle napisane, nie wiadomo było czy w dachu nr 2 te trójkąciki też liczyć czy nie :/ Mi wyszedł nr 1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.