czaja18 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 http://video.google.pl/videoplay?docid=-8503826014499111921 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Poprostu przegenialne :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Zobaczcie to!!! co za kolesie Kwartecik jak ta lala :rotfl: http://www.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 :rotfl: Ten najwyższy to nie czasem syn naszego Romana G. ? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 to pewnie cała jego rodzina tylko maski niektórzy pozakładali :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 :rotfl: Ten najwyższy to nie czasem syn naszego Romana G. ? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Nie wiem możliwe!!! bo podobny jak 2 krople wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Nigdy nie zaglądam do linków z netu, bo w sumie wielkim smutasem jestem Aż tu nagle znajomy tytuł: Jamniczek. Filmik ciekawy, a biorąc pod uwagę czasy w których powstał po prostu genialny ;D Tylko po co w tym watku ten drugi filmik z amatorskim bojsbendem? Co w tym ciekawego i śmiesznego? Normalna sprawa, świat już taki jest, że każdy śpiewać może. Ba, nawet każdy może być premierem w dużym europejskim kraju, a wicepremierem to już naprawdę "każdy". Co to ma współnego z "Jamniczkiem" ? W telewizji publicznej pełno takich głupot, które straszą i przerażają. Od okropnego programu: "Od przedszkola do Opola", przez "Fortepiany" czy "Jaka to melodia?" do niezłej "Szansy na sukces". Nie włączam telewizorów od dawna, więc nie wypowiem się o innych programach które gdzieś widziałem, a w których za pieniądze ludzie robia z siebie idiotów. Żeby nie było, że tylko narzekam to polecam coś z internetu. Coś lekkiego z "Zawsze coś" w tytule, albo trochę ambitniejszego "Sztuka spadania". Nie znam linków itd, ale pewnie da się to znaleźć. PS Kochani, piszcie przynajmniej oględnie co jest w linku do filmu, który zamieszczacie ! PPS Moje "Zawsze coś" łatwiej znaleźć pod hasłem "Film, że mucha nie siada" (dzięki Bartek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Nigdy nie zaglądam do linków z netu, bo w sumie wielkim smutasem jestem . I tu Ci przyznam racje Tylko bez URAZY :!: A filmik wstawiłem w tym wątku bo po co otwierać drugi! Chyba nie ma w tym nic złego! Ale jak kogoś uraziłem tym że to tu wstawiłem to SORRY!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Nie jest ze mną aż tak źle Myślałem po prostu, że może to link do czegoś w stylu "Jamniczka". Okazało się, że niestety nie A że akurat wczoraj trochę poczytałem co tam w polityce, posłuchałem wiadomości z radia... a że już na samo wspomnienie Romana biorą mnie nerwy :evil: Faktycznie mója wypowiedź była trochę nerwowa, też nie chciałem nikogo urazić. Nie lubię edytować tekstów, więc zostawiam bez zmian, a niniejszym też SORRY Gregorian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Ja nie z tych co się gniewa! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.