diem Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witam, Filmik z dzisiejszych lotow, oczywiscie moje kochanie nagralo kilka filmikow i zrobilo 2 fotki w pierwszych 3 minutach lotu a pozniej poszlo do auta czytac ksiazke. Wrzucilem wszystko co nagrala bez cięć Ostatnia minuta juz bez zbocza na lotnisku w Kozlowej Gorze po drodze do domu Audio juz mi sie nie chcialo wrzucac, w koncu pieknie syczy wiaterek. Od razu radze wlaczyc HQ na youtubie, badz zobaczyc na vimeo. Jak widac glajciarzom trzeba bylo ustepowac miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Trzeba się cieszyć i z tych 3 minut mojej drugiej połówce ostatnio nawet nie chciało się z koca wstawać, żeby zrobić jedno zdjęcie z niskiego przelotu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 I tak macie fajnie :roll: Moja jak ją ciągnie latać to zawsze ma problemy nie do przeskoczenia: Za zimno, za gorąco,za duży wiatr,za mokro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Trzeba tylko wraz z drugą połową zorganizować sobie pociechę płci męskiej (a najlepiej kilka pociech bo u mnie na trójkę jedno złapało bakcyla). Potem trzeba odczekać parę lat i już - ma się zdjęcia i filmiki z każdej pozycji lotu i na każdym etapie :wink: . Tylko zaraz potem trzeba się zamienić i zostać samemu fotografem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Darku nie krakaj z tymi potomkami hyhy O dziwo moja luba sama chciala ze mna na te zbocze jechac wiec postepy i tak są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 O dziwo moja luba sama chciala ze mna na te zbocze jechac Mowila, ze chce na zbocze jechac, ale moze niekoniecznie o lataniu myslala XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Z tymi potomkami to trochę drogo wychodzi :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 A ja mam siostrę(10 lat) Bardzo chętnie chodzi ze mną polatać, lubi robić fotki modelu ale boi sie usiąść za sterami więc jest luz:) Fajny filmik! Tez chciałbym spróbować tak lataś na zboczu ale nie ma gdzie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jakiś miesiąc temu też polatałem na zboczu EG. W Kluczach przy wejściu na Pustynię Błędowską. Ale było wtedy zimno ... Krótki filmik z tego wydarzenia w linku poniżej. Nagrany z niską rozdzielczością ale widać to co trzeba: EG na zboczu w Kluczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmaverick Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Wracajac do filmu, widać, że za lekki na taki wiatr. Spokojnie dorzuć mu ze 100 gram. Będzie dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Jesli o mojego EG chodzi to wazy 950g, na zboczu mialem okazje latac po raz 2gi w zyciu, glownie zabieram go na lotnisko na termike wiec dociazal nie bede Rzadko kiedy zreszta wieje u nas 8m/s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZ Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 a pozniej poszlo do auta czytac ksiazke jest na to rada!! Kupujesz Jej MP3 i audioboki. Wychodzi sporo taniej niz dziecko. Dzieki tej metodzie polubilem bardzo codzienne dojazdy do pracy Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Kupilem jej mp3 i audiobooka z lekcjami angielskiego jak sie go uczyla, myslisz ze chociaz raz tego sluchala? Jednak muzyke to i owszem stale na tym mp3 slucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.