Skocz do zawartości

Easy glider na zboczu

diem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Filmik z dzisiejszych lotow, oczywiscie moje kochanie nagralo kilka filmikow i zrobilo 2 fotki w pierwszych 3 minutach lotu a pozniej poszlo do auta czytac ksiazke. Wrzucilem wszystko co nagrala bez cięć :)

Ostatnia minuta juz bez zbocza na lotnisku w Kozlowej Gorze po drodze do domu :)

Audio juz mi sie nie chcialo wrzucac, w koncu pieknie syczy wiaterek.

Od razu radze wlaczyc HQ na youtubie, badz zobaczyc na vimeo.

Jak widac glajciarzom trzeba bylo ustepowac miejsca :P

Opublikowano

Trzeba się cieszyć i z tych 3 minut :) mojej drugiej połówce ostatnio nawet nie chciało się z koca wstawać, żeby zrobić jedno zdjęcie z niskiego przelotu :/

Opublikowano

I tak macie fajnie :roll: Moja jak ją ciągnie latać to zawsze ma problemy nie do przeskoczenia: Za zimno, za gorąco,za duży wiatr,za mokro... :)

Opublikowano

Trzeba tylko wraz z drugą połową zorganizować sobie pociechę płci męskiej (a najlepiej kilka pociech bo u mnie na trójkę jedno złapało bakcyla). Potem trzeba odczekać parę lat i już - ma się zdjęcia i filmiki z każdej pozycji lotu i na każdym etapie :wink: . Tylko zaraz potem trzeba się zamienić i zostać samemu fotografem :wink:

Opublikowano

Darku nie krakaj z tymi potomkami hyhy

O dziwo moja luba sama chciala ze mna na te zbocze jechac wiec postepy i tak są :)

Opublikowano

A ja mam siostrę(10 lat) Bardzo chętnie chodzi ze mną polatać, lubi robić fotki modelu ale boi sie usiąść za sterami więc jest luz:) Fajny filmik! Tez chciałbym spróbować tak lataś na zboczu ale nie ma gdzie:(

Opublikowano

Jakiś miesiąc temu też polatałem na zboczu EG. W Kluczach przy wejściu na Pustynię Błędowską. Ale było wtedy zimno ... Krótki filmik z tego wydarzenia w linku poniżej. Nagrany z niską rozdzielczością ale widać to co trzeba:

EG na zboczu w Kluczach

Opublikowano

Jesli o mojego EG chodzi to wazy 950g, na zboczu mialem okazje latac po raz 2gi w zyciu, glownie zabieram go na lotnisko na termike wiec dociazal nie bede :) Rzadko kiedy zreszta wieje u nas 8m/s.

Opublikowano
a pozniej poszlo do auta czytac ksiazke

jest na to rada!! Kupujesz Jej MP3 i audioboki. Wychodzi sporo taniej niz dziecko.

Dzieki tej metodzie polubilem bardzo codzienne dojazdy do pracy :)

Krzysiek

Opublikowano

Kupilem jej mp3 i audiobooka z lekcjami angielskiego jak sie go uczyla, myslisz ze chociaz raz tego sluchala?:) Jednak muzyke to i owszem stale na tym mp3 slucha :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.