Jaromir Opublikowano 5 Maja 2009 Opublikowano 5 Maja 2009 Nie, no - nie co to śmigłowce tak dużo droższe? Nie mógł sobie kupić? Jak mnie wnerwia , gdy z samolotów robią śmigłowce - co to za "latanie"?
radek872 Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Jak jeszcze sie robi z 3 zawisy w locie to spoko ale jak 90% z 10min lotu jesli to mozna tak nazwać to zawis hmm starczy zobaczyc 30 sekund filmu i wyłączyć
mieczotronix Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Nie chciało mi się oglądać całego filmu, ale jeśli on w ogóle tym modelem nie lata, to chyba po prostu włożył mu 3 kg ołowiu w ogon i se wisi. Fajnie, bo w domu żadnej półki na modele nie musi mieć, podlatuje tylko se wyżej pod sufit, podpina do kontaktu i gotowe. Pewnie na początku trudno mu było spać, łomot i wiatr straszny, ale wygląda na to, że się już nieźle przyzwyczaił
marcin133 Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Nie ma wiszenia -źle, za dużo wiszenia - źle, a ja nadal czekam na filmik z równą beczką i pętlą :devil:
ppompka Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 MODELIK :shock: ten Yak ma prawie 3 metry i nie wiem czy można go nazwać modelikiem. A co do latania to ma talent ten film jest jeden z niewielu który ogladnąłem w całości.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.