Jaromir Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Nie, no - nie co to śmigłowce tak dużo droższe? Nie mógł sobie kupić? Jak mnie wnerwia , gdy z samolotów robią śmigłowce - co to za "latanie"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Jak jeszcze sie robi z 3 zawisy w locie to spoko ale jak 90% z 10min lotu jesli to mozna tak nazwać to zawis hmm starczy zobaczyc 30 sekund filmu i wyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczotronix Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Nie chciało mi się oglądać całego filmu, ale jeśli on w ogóle tym modelem nie lata, to chyba po prostu włożył mu 3 kg ołowiu w ogon i se wisi. Fajnie, bo w domu żadnej półki na modele nie musi mieć, podlatuje tylko se wyżej pod sufit, podpina do kontaktu i gotowe. Pewnie na początku trudno mu było spać, łomot i wiatr straszny, ale wygląda na to, że się już nieźle przyzwyczaił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Nie ma wiszenia -źle, za dużo wiszenia - źle, a ja nadal czekam na filmik z równą beczką i pętlą :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ladne - i lata i wisi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki19944 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 No, gościu ma modelik opanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 MODELIK :shock: ten Yak ma prawie 3 metry i nie wiem czy można go nazwać modelikiem. A co do latania to ma talent ten film jest jeden z niewielu który ogladnąłem w całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.