Skocz do zawartości

Katana

instruktor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odwiedziłem dziś prywatną modelarnię Pawełka ,ponieważ wiedziałem że "wywinął coś dużego"

paweeknl8.jpg

paweek1oi9.jpg

Przepraszam za jakośc, ale miałem przy sobie tylko komórkę

Opublikowano

oj na ciezkiej pracy sie nieoszczedza;)

czasem dziwie sie jak ktos do szybowca 1,5m super odpicowanego chce dac jakies slabe serwa.. np. Conrad. Te serwa dobre sa do elektrykow.

a czy skrzydla juz sa zrobione do tego modelu???? Jak tak to czy mozna zdjecie zobaczyc??

Opublikowano

Czasami przy cennych modelach i bezpieczeństwie, wkłada się do modelu dwa identyczne odbiorniki i zasilania, pracujące na tym samym kanale. Jeden jest odpowiedzialny za jedną „połowę” powierzchni sterowych, drugi za drugą. W przypadku awarii odbiornika czy zasilania mamy jeszcze szanse na lądowanie.

Opublikowano

znowu odpowiem za kolegę

waga 6,4 Kg,

owiewka jest robiona własnoręcznie na styropianie

serwa pojedyńczo, na wysokość dwa

dość mocne

czas dwa m-ce

i dlatego nie ma czasu pisać

Opublikowano

Wracając z modelarni wstąpiłem do Pawełka i efektem tego są fotki (niestety z komórki)

zespkatanaed6.jpg

zespkatana1pk8.jpg

zespkatana2qk1.jpg

i tak dodatkowo .Tak zaczyna powstawać Jak

zespjakzz6.jpg

Nie mogłem niestety zbyt długo posiedzieć z nimi (Paweł i Konrad ) ponieważ zaczeli malować alkocholem tą formę

Podwożie dural

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.