rapier Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Kolejny moj mikrusik ktorego oblot w weekend. Jak spelni oczekiwania to dla chetnych bede mial formatki pod laser Rozpietosc powalajaca bo cale az 50cm Kadlubik az nadtto pojemny aby zabrac na poklad calosc elektroniki + pakiecik 3S 360mAh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Mam wolny OS10FP - pewnie by zagrało po małym "przeskalowaniu" więc pierwszy chętny się zgłasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 a oblot poprzedniego maleństwa już był :?: Przegapiłem :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Czekam w kolejce po formatki. btw jestem pod wrażeniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Mógłby Pan napisać jakie wyposażenie zostało zamontowane do modeliku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 2 serwa 3,7g smiglo Graupner 4x3" CAM Speed Prop + kolpaczek silnik C10 Micro brushless outrunner 2900kv - silnik uszkodzilem urywajac jeden kabel wiec przewinolem ale drutem 0,4mm w trojkat po 5 zwoi , kreci ladnie i napewno bedzie ladnie to ciagnol ale pomiarow nie robilem Waga bez pakietu ( z serwami, smiglem,kolpakiem, odbiornikiem , reglem i silnikem)---77g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Patrząc na wyposażenie uświadomiłem sobie, że jestem następnym "chętnym". Bo akurat mam taki silniczek (tylko wersję 2100Kv) i nie mam pojęcia gdzie go wsadzić... już wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 rapier, czy Ty sypiasz kiedykolwiek ? a może masz armię dodatkowych malutkich rączek do pracy? modele wyskakują jak z rękawa- jestem pełen podziwu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 zceskam niecierpliwie na oblot i tez sie zapisuje. Lezy u mnie tki motorek i pakiecik 360 mAh 2S... Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezak Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Niesamowity... a ja też mogę zapisać się w kolejkę? Podziwiam i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 nie musicie stac w kolejce formatki udostepnie jesli model bedzie latal a nie okaze sie nielotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Ja wyposażenia nie mam ale chętnie zakupię Takie maleństwo to nawet z okna można wypuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Takie maleństwo to nawet z okna można wypuścić i wracając trafić w okno sąsiada - bezcenne :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Zaraz tam w okno sąsiada. Mieszkam w akademiku tutaj nie ma sąsiadów, tylko sami swoi Nie no, z oknem żartowałem - nie polecam. Niemniej jak patrzę na mojego Foxa od Pelikana, to dochodze do wniosku, że nie wszedłby jednak przez okno, chyba że lotem nożowym 50 cm to naprawdę mało, a 77 gram to jeszcze mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Wejda w niego hextroniki hxt 500? Bo te typowe dostepne serwa 3,7g sa do :ass: , a nie mam wolnych d47-wszystkie maja miejsce w innych modelach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 wejda ale trzeba bedzie podciac krawedz kadluba bo beda wystawac. Mi nawet te 3,7g 1mm wcinaja sie w kadlub i tyle podciolem. Co Ty Chcesz od tych mikruskow. Ja nie mam zadnych problemow z nimi a z tego co wiem lataja na nich chlopaki w rakietoplanach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Przyznaję się, mam te serwa w rakietoplanie: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5458&Product_Name=EM___4.3g_/_.5kg_/_.10sec_Micro_Servo Nie są jakieś super, ale nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 I co ? Był oblot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Niestety nie.Oblot byl planowany na dzis ale chwilowo jestem bez aparatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Czekamy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.