Grzegorz Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Witam z radością wszystkich nowych i starych znajomych na tym forum, które śledzę już od dłuuugiego czasu. Mieszkam w Tczewie, latam na nadwiślańskich łąkach. Poszukuję użytkowników nadajników Multiplex MC30xx w celu wymiany doświadczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Hej ! Nie mam co prawda MC30XX ale mam MC-12 ;D Ale też witam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Witamy w naszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Cześć Grzegorz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Witaj Znam tu trzech z Mpx ale Re 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyW Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Witaj Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Gabrysiewicz Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Czesc krajan to Ja Jacek Paslek i chyba wiesz gdzie to miasto lezy Niewiedzialem ze tak blisko mieszkasz i moze w przyszlosci zrobimy jakies loty i piwko sie tez wypije WITAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Cześć Jakieś doświadczenia z MPX 3010 chyba mam bo tego używam i co nieco na ten temat wiem a czy ta wiedza nadaje się do wymiany? W każdym bądź razie co dwie głowy użytkowników MPX 30xx to nie jedna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Ja też, ja też, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltariel Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Heja!!! Witam Grzegorzu. Ja mam Multiplex Pico jakby co :wink: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Niestety mam Optica ale nie przeszkadza mi to powitać Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witam również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.