Ładziak Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 to przecież specjalnie napisane, dla tych wszystkich pro fotografów, którzy kupują je tylko po to aby mieć lustro I najlepiej, żeby ta lustrzanka miała ciągły podgląd na LCD, żeby można było cykać metodą na zombie... Ale SLR jest, można się pochwalić. Nawet nie ważne, że siedzi w nim kitowe szkło, gorsze niż w średniej klasy kompakcie . ale się uczepili... :ble: :mrgreen: Lubimy gnębić młodych, taką mamy misję na forum ;-) . EDIT: literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 to przecież specjalnie napisane, dla tych wszystkich pro fotografów, którzy kupują je tylko po to aby mieć lustro ale się uczepili... :ble: :mrgreen: A tam od razu uczepili :roll: A'propos - zdania zaczynamy z duzej litery Na powaznie - mam fujika 5600 - swego czasu (2 lata temu) spedzilem ze 2tygodnie na przegladaniu sieci i opini - ten mial najlepsze cena/jakosc. Ja i tak nie wykorzystuje nawet 10% mozliwosci :oops: -ale jestem zadowolony z zakupu. Bawilem sie 9600 przez kilka chwil - tez mi sie podoba - gdybym kupowal teraz to zapewne 9600 wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 S9600 wziąłem bo ma gorącą stopkę, uchylny LCD i teoretycznie szybszy procesor od 5600/6500. A że trafiłem na zestaw z lampą to cud miód http://www.allegro.pl/item707097788_plecak_foto_laptop_qpaq_50d_500d_a380_kurier_10z.html Może ktoś coś takiego ma? Priorytetem jest laptop, bo wolę plecak niż torbę na ramię (lata praktyki :mrgreen: ), a miejsce na aparat też dobra rzecz (albo jedzenie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Na powaznie - mam fujika 5600 - swego czasu (2 lata temu) spedzilem ze 2tygodnie na przegladaniu sieci i opini - ten mial najlepsze cena/jakosc. Ja i tak nie wykorzystuje nawet 10% mozliwosci :oops: -ale jestem zadowolony z zakupu.Bawilem sie 9600 przez kilka chwil - tez mi sie podoba - gdybym kupowal teraz to zapewne 9600 wlasnie _________________ Też mam 5600 A od kilku tygodni (dokladnie od 1 lipca, o ile pamietam) bawie się Olympusem SP - 590. Kupiony z mysla o fotografiach modeli w powietrzu, nie znalazlem wiekszego optycznego zoomu jak na razie w kompaktach. Wiec wzialem. I jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.