Wodzu 7 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Zapraszam na zawody aircombat I i II WŚ które w 2009 roku odbędą się na byłym lotnisku wojskowym w Oleśnicy k/Wrocławia w sobotę 16.05.09.Przepraszam,że tak póżno umieszczam ten post,ale bardzo długo trwały różne ustalenia z gospodarzem obiektu.Wjazd dla zawodników,którzy zgłosili się i zostali umieszczeni na liście startujących przez bramę główną przy ul.Wileńskiej 14,dla spóżnialskich ,sędziów i widzów z dawnej trasy na Warszawę za Spalicami jadąc z Wrocławia po prawej stronie przy końcu ogrodzenia lotniska.Spróbujemy postawić drogowskaz.Latać będziemy przy końcu pasów startowych po prawej stronie,tam gdzie za dobrych starych czasów odbywały się zloty konstruktorów-amatorów i modelarzy-internautów. Plan :9-10 przyjazd zawodników,10,30 otwarcie zawodów,11 loty.Wszelkie pytania-Zbyszek tel 0 603 167 578 lub - 0 512 110 946 albo Wojtek 0 601 203 423.Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablomaks2 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 A jakaś konkretniejsza data ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacuenty Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Zakładam, że o tej porze mogę niedowidzieć, ale mam małe pytanie: KIEDY? (może uda się wpaść i pooglądać) EDIT: to już standard na tym forum, że pisze się równocześnie Ale za to jaka miła wiadomość: Nie jestem ślepyyyyyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Zawodnicy wiedzą od dawna: ta sobota czyli 16.05.2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Sorry.Już poprawiłem w głównym poście.Oczywiście w sobotę 16.05.09.Dzięki Przemek.Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.