Grzecho Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Witam. Jak zrobić taka skrzynkę startowa jak na stronie www.dariuszmular.com ? Chce zeby wszystko ładnie wygladało. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Witam. Jak zrobić taka skrzynkę startowa jak na stronie www.dariuszmular.com ? Chce zeby wszystko ładnie wygladało. Pozdrawiam Gratulacje! Wspaniały pierwszy wpis! Super! Jestem pod wrażeniem! odp. Zrób ją tak by ładnie wyglądała :) Czego oczekujesz? Jakiej odpowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 No właśnie. Nawet CZESC nie usłyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Kup skrzynkę narzędziową wywierć5 otworków 2 na zasilanie rozrusznika,2 na zasilanie świecy, i 1 na przełącznik pompki paliwowej. Pompkę przyklej do bocznej ścianki skrzynki na zewnątrz. To jest skrzynka. A teraz z zapałem do sklepu po spraj i zrobisz ładną skrzynkę. A teraz Cześć! Pewnie od tego powinienem zacząć ale skoro u Ciebie są inne zwyczaje to je uszanujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyW Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Kurcze, gdzie widzisz to skrzynkę?? :crazy: . Następnym razem bardziej określ o co Tobie chodzi. I pamiętaj – są pewne zasady -. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Na zdjęciu przy samochodach w dziale kraksy jest skrzynka zrobiona z skrzynki monterskiej . Przejrzałem całą stronę Darka i innej nie znalazłem. Ale ja mam 4 oczy więc nie wszystko zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 4 oczy piąty nos, okularnik looknoł coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Tu jest link do skrzynki http://www.dariuszmular.mserwis.pl/moj%20sprzet.html Widać z czego i jak zrobiona. Resztę samemu trzeba pokombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Jedna z najprostszych i bardzo wygodnych skrzynek startowych http://img356.imageshack.us/img356/9572/krzynkaep5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Jak się chwalić, to sie chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Moja prościutka ale bardzo funkcjonalna Twoja bardzo ładna ,ale nieco skomplikowana w wykonaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Moja to rozbudowana skrzynka Graupnera, dodane boki, dodana szuflada dolna i cała "elektronika". Ważna jest chyba jednak funkcjonalnośc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 A to moja krzynka piwa ,e znaczy sie skrzynka startowa http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=256 i opis budowy krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 A to moja :) duma Jeszcze nie ma miesiąca i troszkę na zdjęciu jeszcze nie dopieszczona ale już wygląda lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 A to moja skrzyneczka: zapewne już większości Kolegów znana, szczególnie tym, bywałym poprzednio na innym forum, gdzie się "odgrażałem", że właśnie po niej mnie poznacie... Teraz troszkę skrzyneczka została "udoskonalona" /pisze celowo w cudzysłowie, bo jak też można udoskonalać , coś doskonałego :wink:/ tak, aby Bristolek się w mocowaniu bez problemów mieścił. I zapewniam Was , że nie ma większej przyjemności, jak prężyć się na baczność przed modelikiem, zamiast "czapkować" mu pokłony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 widze ze rozmiary dobrane perfekcyjnie odrazu to widac po dolnej półce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 korzystajac z wakacyjnego czasu udalo mi sie cos skrecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 tikicaca, masz może plany rysunki lub coś podobnego do tej skrzynki ?? Tak od dłuższego czasu się przymierzam i nie mogę zrobić sobie skrzynki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 A to moja krzynka piwa ,e znaczy sie skrzynka startowahttp://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=256 i opis budowy krok po kroku Tu (chyba) była zwymiarowana taka skrzynka Tomka, jest identyczna jak ta Tikicaca; sam mam taką, ale link nie działa (kto bardzo chce, to pewnie jakoś znajdzie). PS Coraz częściej coś nie działa droga Administracjo . Dzieki temu, że mało kto dba o tytuły postów, nikt nie szuka odpowiedzi we wcześniejszych wpisach, forum się kręci (jak pies wokół własnego ogona ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 hubert_tata, no właśnie Tomek nie zwymiarował jej :/ albo po prostu nie podał PS. hubert link nie działa bo odnosił sie do starego serwera, już poprawiłem w poście Tomka. Co do większości niedziałania nie mam na to wpływu i możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.