Jano Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Zbudowałem w/w model i mam problem .Na planach ść.jest podany 95mm od natarcia co wydaje mi się dziwne.Płat ma 430mm szerokości.W innym funflaju miałem ść.(przy mniejszej szerkości) zdecydowanie dalej.Chciałbym się dowiedzieć jak to powinno wyglądać w tym właśnie modelu.Nie mam programu do wyliczenia tego na pc.No i nie wiem czy potrafiłbym to zrobić sam :oops: ps:piszę nowy temat bo tematem o budowie Diamanta mało kto się interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 A w czym jest problem? Program do SC wymieniany jest wielokrotnie na forum. Do tego Jest strona piotrp.de gdzie nie dość ze znajdziesz wzmiankowany program to jeszcze troche o tym poczytasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Wszystko jasne.ŚĆ się zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.