Wieczu Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witam, Niedawno spod mojej dloni wyszedl rakietoplan S8D, zdjecie w kategorii Moje Modele pod tematem Hangar Wiecza . No wiec model oblatywalem na kawalku zieleni obok mojego osiedla i Ikea w Krakowie Mozna tam polatac choc trzeba uwazac bo blisko jest dosc duza droga Model gotowy do lotu wazy okolo 150gram. Wkrotce loty na silniku to zobaczymy co sie bedzie dzialo. Oto filmik http://s116.photobucket.com/albums/o3/wieczmar92/?action=view¤t=MVI_1084.flv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Lot jak lot ale to lądowanie robi wrażenie ! :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Pięknie szybuje, Szkoda że nie opisałeś budowy tego lekkiego latadła na forum.Trzyma sie powietrza jak głupi :wink: . Już widzę jak kominy centruje z wysokości 20m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Tomek londowania nauczylem sie na zboczach gdzie jest duzo roznych krzakow Praktyka czyni mistrza heheh:) do tego wiele brakuje. Malinn opis budowy bedzie wkrotce w najblizszy czwartek bedzie dostawa balsy w sklepie modelarskim i zaczynam robic dwa kolejne rakietoplany Poki co oklejam stateczniki Jutro nawet zaloze temat. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyW Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Jutro nawet zaloze temat. Brawo, świetny lot. Czekamy za opisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Super tez chce takiego :rotfl: Latałes na lekkim wiaterku czy wcale ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Co do wiatru to nic niebylo praktycznie... zaraz ide zrobic zdjecia i zakladam nowy temat w szybowce i motoszybowce Dziekuje za opinie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=1374 Obiecany opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 jestem pod wrazeniem no i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.