Ja-Jacek Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Jest to filmik nie modelarski ale byl na forum post Modelarze i motocyklisci,wiec mam nadzieje ze mi wybaczycie Ja-Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Czy to nie jest czasem Święta Woda na drodze Sokółka - Białystok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 ja nie modelarski jak tak.......( językiem młodzieży) oft po 6 latach przerwy wsiadłem na hayabuse przyjaciela..przejechałem się, wróciłem ze słowami dajcie mi suche majty i mogę gonić dalej :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Tak to Swieta woda i przejazd do Czarnej Bialostockiej.Jak to mowia motocykle sa wszedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Ale o co chodzi w tym filmie? Czy mam policzyc motocykle, czy uczestników? To jakby nie do końca jest wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 a może po prostu Motocykle i Lotnictwo to podobna adrenalina :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Znudzila mnie zima!Przegladalem archiwa i zmontowalem nowy filmik z materialow nie uzytch w tym temacie-zreszta zobaczcie sami ! Jak milo popatrzec na zielony swiat Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alibabebe Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 plenery ladne blokowanie ulicy na odleglosci kilku kilometrow mniej :twisted: film malo modelarski :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Święta woda teraz zasypanaaaaa że hoho w sobotę przejeżdżałem. Film jest świetny, gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.