Marcin Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 A taki sobie filmik poskladałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Bardzo dobry filmik aż przyszła mi ochota na taki szybowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 fakt, filmik fajny chyba się trochę skrzydełka pomarszczyły dlatego uważam, że folia na niekonstrukcyjnym skrzydle to nieporozumienie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Ten model lata duzo lepiej niz wygląda. Szczerze mówiąc nie chciało mi się malować tych płatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Świetny filmik, bardzo lubię ujęcia z końcówki skrzydła i statecznika. Te fragmenty kręcone FCO2, czy jakimś innym wynalazkiem? edit: oczywiście wystarczyło doczytać napisy, FCO2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.