tadeusz p. Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Jak w temacie "Modelarskie" Witam szanowne koleżanki i szanownych kolegów. Jestem "Nowym" miłośnikiem modelarstwa a konkretnie modeli latających. Zawsze podobały mi się latające helikoptery i oto stałem się posiadaczem takowego, Mam nadzieje że zostane przyjęty do waszego grona jako nowy nie za młody Forumowicz. Dziękuje i pozdrawiam Tadeusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Cześć, witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Witam młodzieńca na forum,na dodatek ziomka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeusz p. Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Dziękuje wszystkim za ciepłe przyjęcie! Pzd. Tadeusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.