robraf Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 ja do bialego dunajca, niedaleko Zakopanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 ja chciałbym nigdzie nie jechać, ale pewnie jak zwykle w góry pojadę. :roll: a ja chciałbym gdzieś pojechać, ale nie pojadę... :rotfl: no właśnie zależy, kto, co lubi. ja wolę zostać w domu, pojechać na żwirownię na ryby, na tą samą żwirownię pojechać na obóz żeglarski, wyjść z kumplami do miejscowej pizzeri, stworzyć jakiś projekt - to są super wymarzone wakacje, a nie łażenie po zabytkach, czy górach - dla mnie to są nudy. w góry to tylko w zimę na narty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 A ja swoje 3 tygodnie też już mam zaplanowane... Najpierw MODE rodzinny, czyli tydzień z dzieckiem w Karpaczu. Potem stamtąd jeszcze na 3 dni do Pragi, gdzie mam nadzieję, że kupię jakiś samolocik W końcu sklepy tam mają dobrze zaopatrzone. Następnie, po krótkiej chwili oddechu w domu, zmieniam(y) z żonką MODE z rodzinnego na rozrywkowy (znaczy się zostawiamy córkę u dziadków) i ziuuuuuuu wyjeżdżamy ponownie na południe kraju - do Chorzowa na koncert U2...A potem po kolejnych paru dniach włączam trzeci MODE, tym razem indywidualny i tydzień później znów udaję się na koncert U2, ale tym razem już do Londynu na Wembley ze znajomymi :mrgreen: Będzie się działo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 stecio napisał/a: ja chciałbym nigdzie nie jechać, ale pewnie jak zwykle w góry pojadę. :roll: a ja chciałbym gdzieś pojechać, ale nie pojadę... noo ja też bym chciał pojechać w góry... tyle tam miejsca do latania... ja do bialego dunajca, niedaleko Zakopanego byłem w tamtym roku dwa tygodnie :jupi: supper nawet woda w Dunajcu była ciepła :shock: ale pstrągów w Morskim Oku to nigdy nie zapomnę :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek L Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Dawid kąpaliście się w Białym Dunajcu? :mrgreen: Ja do tej wody bym nie wszedł. Już u źródeł jest poza klasowa :faja: Ja lece do Turcji, a potem na Węgry i zastanawiam się czy brać jakiś model czy nie :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Jutro 8.00 rano Egipt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 A ja pewnie pojadę do Łeby. Jeżdżę tam od 13lat i jakoś taka się tradycja zrobiła Ja lubię tam jeździć zwłaszcza, ze mają najlepsze kebaby jakie do tej pory udało mi sie zjeść ;D Masz 15 lat i od 13 jeździsz na kebaby do Łeby??? Dość mało wiarygodne informacje :rotfl: :rotfl: :rotfl: Tak jest, kebab to może nie od 13, ale zacząłem tam jeździć w wieku 2lat i jestem tam co roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ja 20 czerwca na 2 tygodnie do Irlandii potem na 2 tygodnie do Zakopanego. Ja tez w tym roku nie polatam za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Właśnie wróciłem z tygodniowego urlopu w kraju gwiazdy i księżyca. Za tydzień do Zakopanego - i tu na szczęście wezmę jakieś kompaktowe latadło. Potem pod koniec września na 2 tyg na Kretę, niestety bez gratów modelarskich. Tak na marginesie, jestem zakochany w Grecji - to będzie chyba już z szósty raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Ja w te wakacje będę głównie latał! ... za moim synkiem, który zaczyna chodzić i wszędzie go pełno . Co do wakacyjnych wyjazdów, to nic szczególnego się nie szykuje, pewnie wyskoczy coś ad hoc. Potem pod koniec września na 2 tyg na Kretę W jakie okolice? Tak jak piszesz, Grecja jest faaajna. W ogóle południe jest fajne... Chorwacja, Włochy... Ech, rozmarzyłem się, bo rozmnożyłem się i chwilowo jestem wyłączony z większych wyjazdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Dwa lata temu byliśmy bardziej na wschodzie wyspy, a teraz będą okolice Hani. Tak w ogóle to byliśmy już na Rodos, Halkidiki, Krecie, Thasos, Kos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Po obcych landach się szlajacie a w Krużewnikach byli ?? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.