Gość Anonymous Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Przeglądałem aledrogo i nagle oferta bardzo mi się spodobała http://www.allegro.pl/item638488623_nauka_latania_precisionaerobatics_katana_md.html Może sie skusze :devil:
gładkilot Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 blupop, Konstancin - konin Długość trasy: 93.2kmSzacowany czas przejazdu: 1h 19 min ;/
madrian Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Lot modelem 3d bezcenny :twisted: 40zł - 10minut latania + darmowy krecik :devil: Faktycznie okazja... :rotfl:
Marcinmb Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Jak ktos bedzie wredny,i sie postara to krecika da sie zrobic... :devil: Ale to tkaie :crazy: Hamerykańskie...
ertman_176 Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 :roll: oddanie takiego modelu osobie która nie potrafi latać to jakaś pomyłka ... 1. lot 20m nad głową ma niewiele wspólnego z 3D 2. lot poniżej 10m jest niemożliwy do opanowania poprzez trenera 3. cena jakaś dziwna bo z tego co wiem to 50zł jest ale za łączną godzinę pobytu na lotnisku z czego latanie to co najmniej 30min [mówie tutaj o nauce latania a nie bezsensownym przelocie] 4. osoba "z ulicy" która weźmie ten model nie bedzie w stanie wykorzystać tego modelu nawet w znikomym procencie chyba ze mówimy o 3D po polsku czyli zawis 5m nad ziemią wykrzesany z krzywej figury ... IMO 50zł za lot easystarem w systemie trener-uczeń to uczciwa cena pod warunkiem że instruktor tłumaczy co i po co sie robi [ruchy drążków] a nie tylko koryguje błedy ucznia ... Tyle mniej-wiecej kosztują korepetycje np. z matematyki u dobrego korepetytora a potrzebuje on kartki i ołówka...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.