Guest Anonymous Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Przeglądałem aledrogo i nagle oferta bardzo mi się spodobała http://www.allegro.pl/item638488623_nauka_latania_precisionaerobatics_katana_md.html Może sie skusze :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gładkilot Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 blupop, Konstancin - konin Długość trasy: 93.2kmSzacowany czas przejazdu: 1h 19 min ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Lot modelem 3d bezcenny :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Lot modelem 3d bezcenny :twisted: 40zł - 10minut latania + darmowy krecik :devil: Faktycznie okazja... :rotfl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcinmb Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 Jak ktos bedzie wredny,i sie postara to krecika da sie zrobic... :devil: Ale to tkaie :crazy: Hamerykańskie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ertman_176 Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 :roll: oddanie takiego modelu osobie która nie potrafi latać to jakaś pomyłka ... 1. lot 20m nad głową ma niewiele wspólnego z 3D 2. lot poniżej 10m jest niemożliwy do opanowania poprzez trenera 3. cena jakaś dziwna bo z tego co wiem to 50zł jest ale za łączną godzinę pobytu na lotnisku z czego latanie to co najmniej 30min [mówie tutaj o nauce latania a nie bezsensownym przelocie] 4. osoba "z ulicy" która weźmie ten model nie bedzie w stanie wykorzystać tego modelu nawet w znikomym procencie chyba ze mówimy o 3D po polsku czyli zawis 5m nad ziemią wykrzesany z krzywej figury ... IMO 50zł za lot easystarem w systemie trener-uczeń to uczciwa cena pod warunkiem że instruktor tłumaczy co i po co sie robi [ruchy drążków] a nie tylko koryguje błedy ucznia ... Tyle mniej-wiecej kosztują korepetycje np. z matematyki u dobrego korepetytora a potrzebuje on kartki i ołówka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwasiu Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 tylko katanka przyciąga większą uwagę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.