Ja-Jacek Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Jaka pogoda dzis jest kazdy wie,mnie sie udalo poleciec i zrobic krotki filmik z mojej okolicy Ja-Jacek
Dj. Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Super filmik, ta soczysta zieleń, kojąca muzyczka... Z pokładu twinstara, przy wykorzystaniu Toschiby HD , czy coś nowego?
Ja-Jacek Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 Ciagle ten sam zestaw czyli Toshiba i Twinstar,nowa platforma rodzi sie w bolach! A co do zieleni to jaka ma byc w Zielone swiatki !
szewo Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 SZOK! Patrzę sobie na filmik i podziwiam i gdzieś pod koniec dochodzi do mnie, że to jakieś 3km od mojego domu! Wcześniej nie zwróciłem uwagi, że jesteś z Pruszkowa. Ależ ten świat jest mały! Ta łąka przy krzyżu na zakręcie między Pruszkowem a Pęcicami to jakieś stałe lądowisko?
wojcio69 Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Witam Bardzo fajny filmik a muzyka jeszcze lepsza, no i miejsce do latania bardzo ciekawe.
Ja-Jacek Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 Ja tez mam do tego miejsca ze 3km w linni prostej,a latam tam od czasu do czsu.widzialem Twojego posta z paralotnia jako platforma ,moze sie spodkamy?Prosze o kontakt na PW Jacek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.