ertman_176 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam Jak niektórzy wiedzą zajmowałem się bardzo długo modelarstwem żaglowym, jako że regulator do P-47 na razie jest dla mnie nieosiągalny a kupiłem nowy nadajnik i świeże akumulatory to zdjąłem z szafy model i poszedłem popływać. Krótki filmik dla tych co chcieli zobaczyć jak to pływa. No i pare zdjęć Kadłub do takiego modelu sprzedaje w giełdzie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Fajny relaks. Prędkości niezobowiązujące i tylko 2D. Pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Prędkości niezobowiązujące :devil: do czasu ... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Paweł mordo TY moja ( zwrot serdeczny) dobrze wiesz że żagiel RC mnie ciekawił ale nie miałem się gdzie od kogo uczyć ... rozmawialiśmy o tym... czy mogę dać koledze warna za pokazywanie modelu "przez szybę" :wink: to jest już prawie molestowanie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 To ja powiem jeszcze coś: Wiecej kosztuje mnie chmiel niż popływanie tym modelem, pakiet 5xAAA 800mah pozwala popływać przy pogodzie jak na filmie ponad godzine, przy pogodzie bardziej umiarkowanej z pakietu 800mah da sie wycisnąć 2h, posiadając 5 pakietów ... Jeden pakiet kosztuje 12,5zł + kabelki, jak już wspomniano nie ma 3d a wiec i spaść nie można, wiekszego zagrożenia o ile nie pływamy blisko kąpieliska i na akwenie nie dostepnym dla wiekszych jednostek przy pogodzie umiarkowanej zagrożenie jest tak małe że modelem pływają dzieci w wieku 4 lat i można im zostawić model bez żadnej szerszej instrukcji. Koszt zbudowania podobnego modelu wraz z mechanizmami i aparatura zamyka sie w 800zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.