Malker Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam, miałem ostatnio bardzo mało czasu, wczoraj dopiero przyjechałem do domu i dokończyłem film. Dziś go wrzuciłem na Vimeo (konto brata ) Zapraszam do obejrzenia: Przepraszam, że tak długo ale na prawdę nie miałem za dużo czasu EDIT: Film jest z drugiego dnia zawodów i to nie z całego bo nie mogłem zostać dłużej z powodu spraw prywatnych.
Marcinmb Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Wszystko fajnie,pieknie,ladny montaz szkoda ze nie dales posluchac dzwieku silnika
wojcio69 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam Bardzo fajny film ale... faktycznie szkoda, że nie słychać pracy silnikow. Jeżeli już w samym locie, to chociaż podczas przygotowań do startu i przy starcie by się przydało je usłyszeć. Poza tym bardzo dobry film.
Malker Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 Dziękuje za opinie. Faktycznie, postaram się to poprawić jeszcze dziś lub jutro i wstawię nowy link w 1 poście
dawid Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 malki super filmik mam pytanko jaki to wykonawca tej nutki co zaczyna startowac raven
dawid Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 wielkie dzieki + dla ciebie pozdrawiam:)
Malker Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Dokładnie Potwierdzam jest to Inna - Hot Cieszę się, że wam się podoba filmik Niestety nie miałem czasu aby poprawić aby było słychać dźwięk silnika.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.