Malker Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam, miałem ostatnio bardzo mało czasu, wczoraj dopiero przyjechałem do domu i dokończyłem film. Dziś go wrzuciłem na Vimeo (konto brata ) Zapraszam do obejrzenia: Przepraszam, że tak długo ale na prawdę nie miałem za dużo czasu EDIT: Film jest z drugiego dnia zawodów i to nie z całego bo nie mogłem zostać dłużej z powodu spraw prywatnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Wszystko fajnie,pieknie,ladny montaz szkoda ze nie dales posluchac dzwieku silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam Bardzo fajny film ale... faktycznie szkoda, że nie słychać pracy silnikow. Jeżeli już w samym locie, to chociaż podczas przygotowań do startu i przy starcie by się przydało je usłyszeć. Poza tym bardzo dobry film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Dziękuje za opinie. Faktycznie, postaram się to poprawić jeszcze dziś lub jutro i wstawię nowy link w 1 poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 malki super filmik mam pytanko jaki to wykonawca tej nutki co zaczyna startowac raven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Inna - Hot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 wielkie dzieki + dla ciebie pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Dokładnie Potwierdzam jest to Inna - Hot Cieszę się, że wam się podoba filmik Niestety nie miałem czasu aby poprawić aby było słychać dźwięk silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.