Malker Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Witam, miałem ostatnio bardzo mało czasu, wczoraj dopiero przyjechałem do domu i dokończyłem film. Dziś go wrzuciłem na Vimeo (konto brata ) Zapraszam do obejrzenia: Przepraszam, że tak długo ale na prawdę nie miałem za dużo czasu EDIT: Film jest z drugiego dnia zawodów i to nie z całego bo nie mogłem zostać dłużej z powodu spraw prywatnych.
Marcinmb Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Wszystko fajnie,pieknie,ladny montaz szkoda ze nie dales posluchac dzwieku silnika
wojcio69 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Witam Bardzo fajny film ale... faktycznie szkoda, że nie słychać pracy silnikow. Jeżeli już w samym locie, to chociaż podczas przygotowań do startu i przy starcie by się przydało je usłyszeć. Poza tym bardzo dobry film.
Malker Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Dziękuje za opinie. Faktycznie, postaram się to poprawić jeszcze dziś lub jutro i wstawię nowy link w 1 poście
dawid Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 malki super filmik mam pytanko jaki to wykonawca tej nutki co zaczyna startowac raven
Malker Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Dokładnie Potwierdzam jest to Inna - Hot Cieszę się, że wam się podoba filmik Niestety nie miałem czasu aby poprawić aby było słychać dźwięk silnika.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.