Slingy Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam, jestem nowy na tym forum. Na imię mam Wojtek, mieszkam w Olsztynie. Za sobą mam wiele plastikowych modeli, parę rzutek(kończę Asa-2), Zefirek i nieskończony RWD 5 by skazoo. Chodzę na modelarnię i mam pytanie: Czy szybowiec RC-UHU Graupnera nada się na pierwszy model? To samo pytanie zadałem na innym forum i napisali ,że tak. Czekam na odpowiedź i może znajdzie się ktoś, kto przeżył ten model?
wojcio69 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam Oczywiście, że się nadaje, tak samo jak Easy Glider Pro od Multiplex'a czy Junior S od Graupner'a lub ASW 28 od Pelikan'a (chyba).
Slingy Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2009 A może budowałeś go?Przydała by mi się opinia ,czy jest łatwy ,czy dobrze lata i ile średnio trwa budowa takiego modelu.
wojcio69 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam Na "dzień dobry" to zapraszam do przeczytania regulaminu. Gdzie przywitanie w powitalni? Gdzie Awatar? Proponuję poczytać dział Od czego zacząć i Trudne początki. Nie budowałem go.
Slingy Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2009 Bardzo przepraszam, już naprawiam
ertman_176 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Skoro robisz RWD to skończ najpierw RWD :wink: Świetnie nadaje się na pierwszy model :wink:
beaver79 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Kolego, niewiele wiem, ale RWD lub Toto to super start. Nie idź w kit'y, ucz się latać na tym co sam skleisz - uczysz się 2-óch rzeczy na raz - pilotażu i budowy - a jedno bez drugiego nie istnieje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.