Slingy Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Witam, jestem nowy na tym forum. Na imię mam Wojtek, mieszkam w Olsztynie. Za sobą mam wiele plastikowych modeli, parę rzutek(kończę Asa-2), Zefirek i nieskończony RWD 5 by skazoo. Chodzę na modelarnię i mam pytanie: Czy szybowiec RC-UHU Graupnera nada się na pierwszy model? To samo pytanie zadałem na innym forum i napisali ,że tak. Czekam na odpowiedź i może znajdzie się ktoś, kto przeżył ten model?
wojcio69 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Witam Oczywiście, że się nadaje, tak samo jak Easy Glider Pro od Multiplex'a czy Junior S od Graupner'a lub ASW 28 od Pelikan'a (chyba).
Slingy Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 A może budowałeś go?Przydała by mi się opinia ,czy jest łatwy ,czy dobrze lata i ile średnio trwa budowa takiego modelu.
wojcio69 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Witam Na "dzień dobry" to zapraszam do przeczytania regulaminu. Gdzie przywitanie w powitalni? Gdzie Awatar? Proponuję poczytać dział Od czego zacząć i Trudne początki. Nie budowałem go.
ertman_176 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Skoro robisz RWD to skończ najpierw RWD :wink: Świetnie nadaje się na pierwszy model :wink:
beaver79 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Kolego, niewiele wiem, ale RWD lub Toto to super start. Nie idź w kit'y, ucz się latać na tym co sam skleisz - uczysz się 2-óch rzeczy na raz - pilotażu i budowy - a jedno bez drugiego nie istnieje
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.