sudik Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jakie macie wyniki egzaminów gimnazjalnych ?? Ja za cześć mat - przyr. 44 a za część human 43 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 human- 38 mat-przy 42 razem z ocenami i ze wszystkim mam 72 pkt mi styka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 human- 38 mat-przy 42razem z ocenami i ze wszystkim mam 72 pkt 42 z maty a liczyć nie potrafi 38+42=80, więc razem z ocenami nie możesz mieć 72.. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 36 polski 30 matma... Kiepsko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 humanistyczny 38pkt mat-przyrodniczy 37 pkt łącznie 75 :] i jestem z tego wyniku zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 human- 38 mat-przy 42razem z ocenami i ze wszystkim mam 72 pkt 42 z maty a liczyć nie potrafi 38+42=80, więc razem z ocenami nie możesz mieć 72.. :wink: A dlaczego nie... :twisted: Jeśli tylko oceny "odpowiednie"... :rotfl: Uczcie się dzieci... Powiedział człowiek, który musi zaglądać do albumu ze zdjęciami, by przypomnieć sobie ostatni rok nauki. :devil: A tak na poważnie, to dopiero po wielu latach człowiek się zastanawia, czemu się "krzywa matematyczna po łacinie" nie chciał uczyć i dopiero wtedy docenia co potracił w zamian za kilka kopnieć piłki i trochę zabawy. :oops: A można się było uczyć tylu rzeczy... :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 mata 47 human 37 i angielski 47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VJ_Adams Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Kurde czyżbym miał najmniej. Jeszcze nam w szkole nie powiedzieli, dowiemy się 15 ciekawe czy chociaż z matmy i polaka będę miał 60? Ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 ja juz rozpaczałem, jak zobaczylem wyniki w necie odrazu po egzaminie.. bo sobie nie za wiele pkt. naliczyłem i chciałem chociaż 65 mieć łącznie :] a tu 75. jest dobrze a z niemieckiego mam 40 albo 41.. ale j. obcy to prosty był generalnie i pod uwage tego egzaminu nigdzie nie biorą (niby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ja osobisice ejstem zalamany ;/ Nie dostane sie do szkoly-Śląskie Techniczne Zakłady Naukowe.Mam łacznie 98p, a przyjmuja od 80..Ale wiadomo,bedzie duzo lepszych odmenie i mnie zostawia ;/ grr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
khertal Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ja z mat-przyr 47,human 42,angol 47. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Powiem wam krótko, nie ma nic głupszego niż określenie "renomowana szkoła" ... Egzamin maturalny jest taki sam wszędzie, jedyna różnica to przygotowanie, o ile sam sie przygotujesz to nie potrzeba ci przymusów w szkole ... Jak sie samemu nie chce to nic ani nikt nie pomorze. Proponowałbym wam w tym momencie [nie za rok] podjąć najważniejszą decyzje która bedzie najtrudniejszą: Co ja w życiu chce robić i jakie studia mnie interesują A potem jest z górki, gorzej jak ktos wybiera szkołe bo mama karze a sam nie ma pomysłu co dalej ... Rozważanie że bede strażakiem albo kosmonauta, jakoś to bedzie jest bezcelowe, chce być strażakiem to robie wszystko żeby nim być, tak samo z kosmonautą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 przeciez oprócz średniej punktacji z testow licza sie tez oceny 38 +40 =80 80/2 = 40 i z ocen 30 a czerwona linia XD na świadectwie 3pkt i zachowanie 1 wiec raczej 74pkt. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Powiem wam krótko, nie ma nic głupszego niż określenie "renomowana szkoła" ... Napiszę wam długo - są szkoły świetne, zwykłe i byle jakie. Warto iść do świetnych - z oddanymi nauczycielami, dobrą atmosferą. To ogólniak kształtuje człowieka. Są szkoły po których ludzie łatwiej się dostają na studia, lepiej je kończą, dostają lepsze prace... Określenie może być głupie (dla mnie nie jest). Ale wybierzcie dobre szkoły,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
khertal Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 robraf, nie wiem o czym piszesz jaka średnia z wyników egzaminów ?W rekrutacji liczy się suma punktów z egzaminów(max 100)+punktacja z ocen(max 72)+plus punkty za pasek(3)+jakieś inne osiągnięcia olimpiady,zawody itp (max 15).Czyli jeśli ja mam 47 + 42 egzaminy + 50 z ocen(matma 5=14pkt,fiza 4=11pkt,polski 4=11pkt ang 5=14pkt) + 4 pkt za zawody=143,a z zachowania o ile mi wiadomo nie ma punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 z egzaminu + oceny mam 121 pkt. ale nie tylko to biorą pod uwagę.. chociażby za wolontariat jest 1pkt. :] i za różne inne rzeczy :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt88 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ja czuje pewien niedosyt co do moich wyników, ale do technikum ( ZST w Ostrowie Wlkp. profil informatyka ) ze średnią 4,5 powinno wystarczyć : Human: 38 pkt Matma: 37 pkt Angielski: 48 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Mi z ocenami wyszło 146 i idę do technikum na mechanika lotniczego, chciałbym mieć juz jakiś zawód po szkole a Wy gdzie składaliście?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eoker Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 polski-39 matma-44 razem-83 ...myślałem że jakiś błąd w systemie bo liczyłem na jakies 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 no to w moim regionie inaczej to licza średnia z egzaminów + oceny z 4 przedmiotów ( pol, mat, hist, niem) zachowanie 1 pkt i 3 pkt czerwony pasek razem mozna miec maksymalnie 100pkt i do barzdop dobrych szkl mozna sie dostac od okolo 69-70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.