Tomek Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Poszukuje planow Ju-88 lub Wellington-a Moga byc tez monografie oryginalow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 jak nic nieznjadziesz to na allegro sa dwie drogie monografie i prkatycznie gotowe plany czyli MM http://www.allegro.pl/search.php?string=Ju-88+ wiele osob budowalo modele na podstawie mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Tomek - co konkretnie cię interesuje? n/t Ju-88/188 mam sporo zkserowanych materiałów z przed lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Poszukuje planow Ju-88 lub Wellington-aMoga byc tez monografie oryginalow. Tylko nie wdawaj się w jakieś maleństwa. Roboty kupa, a samolot wyjdzie jak zabawka ( mówię o swoim masochistycznym tartaczku). Wal od razu coś na Twoje SuperTigery 51. Pamiętam, że jak kupowałeś ten drugi to rozmawialiśmy na temat dwusilnikowca. Tylko one (te silniki) tak różnie pracują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Od konca Hubert Mysle ze mimowszystko zaciagnac Bartka do regulacji i bedzia oba chodzic. Mysle od 1,30 elektryk do 1,6 spalina. Irek Nawet ksero lub scan malego modelarza by zalatwil sprawe. Swego czasu na ruskich stronach byly rysunki techniczne z przekrojami kadluba skrzydel i reszty .Byly to uproszczone rysunki ,ale w sporej rozdzielczosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 no i znalazlem cos takiego tyle ze w rozdzielczosci 1500x2000 z groszami oraz kabinka i inny typ tego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 tomek - to co pokazałes to mam tego na pęczki w zalezności od wersji. Ponieważ całe życie sklejałem modele w 1/72 więc glównie przekroje zbierałem , rysunki w fotki wnetrz, uzbrojenia itp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Wol!!! Irku a mozeszmi wyslac cos podobnego z Wellingtona ? Na probke ??? Zastanowie siektory wybrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 kup to 14 zł to nie majątek http://www.allegro.pl/item127935326_mm_7_8_2000_junkers_ju_88_a_4.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Wellingtona to napewno mam przekrój, jednak nie wszystkie są dobrej jakosci. Jak znajdę to wrzucę. Powiedz jednak co konkretnie interesuje? Domyślam się, że to ma być model latający , tak? Jesli tak to raczej rzuty i wymiary, wnetrza, stanowiska broni strzeleckiej, luki bombowe nie są w takim razie potrzebne? Fragment przekroju Ju-88; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Bardziej by mnie inteesowalo to co ja pokazalem ale dla Wellingtona. Musze sie zdesydowac na ktoregos a jakosc i ilosc planow wspomoze decyzje. Nad zakupem mm tez myslalem ale to po ewentualnym wyborze konkretnej maszynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Więc rzuty, z tym to najmniejszy problem. Mam monografię obu junkersów a takich rysunków jest tam pełno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Irku szukam rzutow Wellingtona ,do Ju-88 ma dosc materialow aby wyrobicsobie o nim opinie.Jesli mozesz wrzucic Wellingtona w formie podobnej do tego co ja pokazalem to bylbym wdzieczny. Do monografi Ju-88 tez mam juz dostep dzieki modelarzowi od 1:72 z Puław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 16 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Irku. I coz tymi planami Wellingtona ? Bedziesz cos mial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Niestety - z Wellingtona to tylko mam przekrój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 a mozesz go pokazac??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Pytasz o przekrój do Wellingtona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Daj se spokoj. Juz znalazlem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.