Abrax Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witam wszystkich kolegów, a może i koleżanki. Nadrabiam zaległości ponieważ popełniłem już jeden post w dziale początkujący Mam na imię Tomek (41lat) , obecnie z rodziną mieszkam w Warszawie. Powrót do młodzieńczych pasji miał miejsce jakies 3 miesiace temu i wybuchł z ogromna siłą. Jego skutki mam nadzieję będą trwałe i pozostawią ślad na mnie i rodzinie. Jestem gotów na obrażenia i ciosy ! Ponad 20 lat temu składałem jaskułki, sowy i inne maleństwa by w końcu przerwać moją przygodę na wicherku 50 oklejonym papierem pakowym. Eh łezka w oku... ... Dziś jestem dużo mniej ambitny i zaczynam od nowa modelem motoszybowca ASW-28 RTF. Perypetie z nim związane opisałem w dziale dla początkujących To niesamowite, że tu na forum jest tak wiele dobrych ludzi , którzy chcą pomagać, wymieniać doświadczeniami, proponować własne rozwiązania. Kiedyś była modelarnia i grono kilku osób. Dziś, dzieki forum początkujący do jakich się zaliczam moga liczyć na pomoc kolegów z całej Polski i nie tylko! Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Cześć.Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witamy. Tyle pomyślnych lądowań co startów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 i koleżanki. Ja znam tylko jedną, stoi za plecami i truje mi :ass: ze jej nie slucham tylko czytam forum Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Ja tam kocham obie tylko ta za plecami (juz spi) kaze mi wybierac ktora kocham bardziej, a tak se ne da pane netoperek Z tymi "skutkami na rodzine" ktore opisales w 1 poscie to uwazaj, nie ma lekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 ...moga liczyć na pomoc kolegów z całej Polski i nie tylko! Stawiam sie na wezwanie z wyspy skarbow Witaj, a co do rodziny to uwazaj- przestana Ci fajki podbierac, zaczna modele i sprzet pozyczac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Witam. Nie wyleczona choroba wróciła ze zdwojoną siłą . Ale dzięki tej chorobie można pięknie wypocząć w plenerze z rodziną forumową jak i własną ;D Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ja tam kocham obie tylko ta za plecami (juz spi) kaze mi wybierac ktora kocham bardziej, a tak se ne da pane netoperek ... Tfuu, odpukać, żeby później nie było wyboru:"Albo ja, albo..." :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.