motyl Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 I mnie przycisneło do budowy po 3 tygodniach neimocy :) Fotki wstawie ale już nie od początku budowy :) Narazie model skłądam i czekam n afinanse wolne na wyposażenie, silnik jest Regiel mały się zepsuł sam z siebie :( Serwa chyba TowerPro 4g kupie. Rexa5 bez koszulki mam :) [img]http://szabatowski.com/forum/fotki/motyl/Beny1.jpg[/img] [img]http://szabatowski.com/forum/fotki/motyl/Beny2.jpg[/img] [img]http://szabatowski.com/forum/fotki/motyl/Beny3.jpg[/img] [img]http://szabatowski.com/forum/fotki/motyl/Beny4.jpg[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Prace powoli się posuwają Jeszcze 1h i skończe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Czym kleicie swoje"szoki" ?? CA , widze że Marcin kleisz żywicą [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 CA roztapia depron A ja kleje żywicą z zestawu ( po węchu czuje poxipol) i polimerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Podczepie sie tutaj Z czego jest ta rurka pomarańczowa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 z bowdena takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 CA roztapia depron Chodziło mi o Foam Safe CA. Inaczej taki który nie roztapia depronu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 właśnie się przebudziłem chwile posiedziałem nad modelem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Sorki za maly offtopic, ale powiedzcie mi (narysujcie, wytlumaczcie, cokolwiek) jak sa zrobione te zawiasy?, czy dobrze mysle ze do statecznika jest przyklejona rurka, a zagiety drut jest wbity do powierzchni sterowej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Bercik... Takie zawiasy sa wykanane w te sposob!! Ta pomaranczowa rurka jest wklejona w ster, a ten czarny pret weglowy (robi on za os zawiasu+wzmacnia) wklejony jest w statecznik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Kolega słabo czyta bo wczoraj pytałem o to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Jak wszyscy to i ja Tu w przypadku steru wysokości. Pręt z nawleczonymi rurkami przyklejamy do lotki steru (tu akurat do dwóch części - jednocześnie pręt robi jako łącznik i usztywnienie). Potem rurki przyklejamy do drugiej części steru. Niby proste, a ile słów potrzeba, żeby jakoś wytłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Mnie wystarczy to zdjecie Z zdjecia Huberta wychodzi że Mario cos poplątał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariolotnik Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Z zdjecia Huberta wychodzi że mario cos poplątał Bo mozna i tak i na odwrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Benomania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Benomania Ty lepiej trenuj loty bo się do Świdnika wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Cala sobote spedzilem na zakupie i skrecaniu mebli . Niedziele zas przespalem. Combat shockami ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 to i ja sie do was pisze moim severe 3d na kombacenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 E tam szkokiem będe tomku latał po strychu naprzeciwko domu ( byłęś to wiesz 3m wysoko ale wymiary takie jak mojego całego mieszkania) A w Świdniku to pokambacimy spalinkami CAP już się pali do tego to model do zabicia więc już mi na nim nie zależy tylko skleje kadłub i kombacimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 No troszke ruszyłem do przodu ale znów letnio-jesienne przesilenie dało się we znaki i leń w du.....e i nie chce się grzebać dalej jeszce tylko zastrzały i zastanawiam sie czy montować podwozie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.