Wojtek Sz Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Ekspertem w budowie modeli nie jestem, ale coś masz nie tak z tymi lotkami. Nie dopisałem Ci wcześniej, że ja wkleiłem w lotki płaskownik węglowy 0,5 x 3mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkajor Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Ekspertem w budowie modeli nie jestem, ale coś masz nie tak z tymi lotkami. Nie dopisałem Ci wcześniej, że ja wkleiłem w lotki płaskownik węglowy 0,5 x 3mm. Czesc ja tez mam wklejony na calej dlugosci podobny plaskowinik mimo to wychylenie nie jest rownomierne na calej dlugosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 popychacze musisz poprawić!! problem nie jest w lotce samej ale w popychaczu, który może się gdzieś podgina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkajor Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 popychacze musisz poprawić!! problem nie jest w lotce samej ale w popychaczu, który może się gdzieś podgina. Tylko ze problem jest podczas wychylenia lotki w dol czyli popychacz wtedy ciagnie nie pcha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 dostałem właśnie zdjęcia od kolegi z Chech : fajnie że antkowy projekt żyje... zastanawiam się nad zrobieniem tańszej niemalowanej wersji zestawu... co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 o.O wygląda jak prawdziwy Z niemalowaną wersją to dobry pomysł, bo koszty produkcji sporo zmaleją, a na pewno wielu lubi samemu malować modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 męczył,męczył i umęczył... przerobiłem projekt Antka na rozpiętość 1,45m ciekawe jak to wyjdzie finalnei - bo zapowiada się conajmniej dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.