utopia Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jako że niedawno śpiewano mi sto lat ( cholera bardzo mnie nie lubią jak tyle czasu mam się męczyć ? ) zebrało mi się w wolnej chwilce na przemyślenia bo tu strzyka tam boli tu uwiera ... nie nie uwiera - uwierało w spodniach late temu ...łohohoho panie ... :lol2: :lol2: :lol2: siadłem sobie przy tem procesie myślowym w cieniu .. mało cienia wkoło to sobie sztuczny wybrałem i tak myśle że podobny do mnie . tu rdza , tam farba odpadywuje ciekawe czy go w krzyżach łupie ... w końcu mnie 38 wiosen pisano jemu 60 ........... ha myślę sobie choć raz w życiu górą .. siadłem ja sobie za sterem - kluczyk w stacyjce .... zagadał od pierwszego ........ osz ty w skandynawski zderzak myślę ... bodaj byś z promu wypadł... i tak przemyślenia nad wiadomością Tomkową o widocznych na horyzoncie Łosiach okazały się być lustrem gdzie stary łoś czyli ja próbował dokopać reniferowi... po kliknięciu można rozwinąć fotki do pełnego rozmiaru
instruktor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 "bo tu strzyka tam boli tu uwiera ... " Przecież doskonale wiesz; brakuje Ci TYLKO 2 lata do tego wieku gdzie, jezeli faceta nic rano nie boli to nie żyje
utopia Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 osz Wy............... zamiast pogłaskać... pocieszyć...... on zapalił od pierwszego po prawie 3 tygodniach na placu i 60 latach na karku ja z rana potrzebuje dwóch kaw o konsystencji smoły w piekle by w ogóle wywlec swoją :ass: z domu...... do tego jeździ nadal szatańskie nasienie a mnie w kręgosłupie strzela... nie masz sprawiedliwości na świecie... :?
karlem Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 ...o żesz w mordę... :roll: No już dobrze, dobrze :* :*
meloow Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 o wy dziadki jedne widać że mentalność polska w was drzemie tylko narzekać umieją, a to złe a do nie dobre,to za duże a to za małe. a do roboty na ladadłami się brać a nie tracić czas na jakieś popierdułki.
karlem Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 ...zielony, jak Cię pogonię, to zakrętów nie wyrobisz! Kto narzeka? Małolat, ot kto... :wink:
Rafal B. Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 a masz więcej fotek tego 60 latka? Ps: A może ty masz góralski dar przewidywania pogody skoro się strzela w kręgosłupie ...zielony, jak Cię pogonię, to zakrętów nie wyrobisz! Kto narzeka? Małolat, ot kto... :wink: karlem, spokojnie, zielony jest, bo dopiero kiełkuje
utopia Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 tak mam to będzie bardzo długi proces rekonstrukcji ......... co do pogody sprawdza się a 60%
karlem Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 ...byłem ostatnio u swej pani doktor, bo wypada się od czasu do czasu pokazać. W rozmowie zażartowałem, że to od lutego już ostatnia piątka z przodu, czyli z górki ... A ona na to: Mam pacjenta, który mówi, że chciałby być młody i mieć chociaż 70 lat...
KRUUP Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jako że niedawno śpiewano mi sto lat jeszcze jedno sto lat. (przewinąc do 3:13) http://www.youtube.com/watch?v=IwYKs0nghBg
Rafal B. Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 tak mam to będzie bardzo długi proces rekonstrukcji ......... Ale potem zajedziesz na piknik na Żar to jak panisko (jakiś wątek o rekonstrukcji możesz założyć) co do pogody sprawdza się a 60% To dużo lepiej jak ta z TV
alchemique Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 jeszcze jedno sto lat. (przewinąc do 3:13) http://www.youtube.com/watch?v=IwYKs0nghBg Ten skecz rządzi! Mama Wandzia jedzie windzia Sto lat!
robraf Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 to prawie jak Poturbowani (overhaulin) albo pimp my ride
utopia Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 Żadnych poturbowanych .. autobus ma być przywrócony do stanu oryginalnego tak jak wyjechał z fabryki ale nie wiadomo czy właściciel nie zmieni jeszcze zdania . Jest to aktualnie maskotka firmy http://www.kutilan.fi/ Wszystkich zaskoczył silnik - boxer diesla którego praktycznie nie słychać , nie trzęsie , po tylu latach pali na dotyk ... Na Żar niestety nie dotrę w tym roku . Istnieje realne ryzyko że odwołamy urlopy ze względu na ilość zamówień. :cry:
Jano Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Podejrzewam tak jak Karlem że za dużo mieszałeś na imprezie, skoro masz do teraz czarne myśli.
mammuth Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Na Żar niestety nie dotrę w tym roku . Istnieje realne ryzyko że odwołamy urlopy ze względu na ilość zamówień. Jakbys :ass: nie sadzal dla przyjemnosci w straruszku by sie kluczykami pobawic - to moze bys mial wiecej czasu na robote Dobra dobra - zartuje tylko !! Na pewnoi cos wymyslisz
meloow Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 haha Krzyś jeden miesiąc modowainia i czyżbyś już się obawiał się pozostałych userów że ci facjate wyklepią w realu. ;D
utopia Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 spoko spoko... spytam w tym samym tonie -zbiorą okoliczne wioski ? czy sami będą uciekać :mrgreen: a poważnie to mam nadzieję że spotkamy się licznie w Starogardzie Gd na Aero Model Show bo ja będę
qba Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Na Żar niestety nie dotrę w tym roku . Istnieje realne ryzyko że odwołamy urlopy ze względu na ilość zamówień. :cry: Kryzys! przykro mi ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.