darek.3333 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Też nic specjalnego ale chciałem rozpropagować Puzzla 1600 z naszego forumowego wspólnego tematu. Gdyby ktoś podrzucił na PW jakim programem (darmowym z netu) można zmontować te urywki w całość byłbym wdzięczny. Operator miał 15 lat a to był mój pierwszy oblot i w ogóle lot modelem spalinowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Gdyby ktoś podrzucił na PW jakim programem (darmowym z netu) można zmontować te urywki w całość byłbym wdzięczny. jeżeli jest windows to jest też program movie maker ( start > wszystkie programy > movie maker ) PS gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nie wygląda na dziewiczy lot Start wręcz wzorowy, spokojny oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Bardzo ładny start. I widać, że pilot już wyćwiczony. Przy lądowaniu wygląda jakbyś przeciągnął, co spowodowało, że model poszedł potem dziobem w dół. Jakbyś wytrzymał jeszcze parę (naście) metrów lotu i dopiero wtedy "zaciągnął" to usiadłby ładnie na kółkach. Ale co tam będę Ci tłumaczył - w końcu jesteś pilotem to wiesz lepiej ode mnie ... :-) Gratulacje :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Bardzo ładny start. I widać, że pilot już wyćwiczony. Przy lądowaniu wygląda jakbyś przeciągnął, Gratulacje :-) Dzięki wszystkim na gratulacje. To było pierwsze lądowanie i nie miałem pojęcia jak szybko trzeba nim lądować. Bałem się , że jest za wyskoko i chciałem go trochę obniżyć no i zrobiłem to zbyt gwałtownie bo dotknął ziemi. Potem okazało się , że można go wytrzymać do o wiele mniejszej prędkości i bardzo ładnie wylądować. Lataliśmy sporo elektrykami (Piper J3 EPP i TOTO-0) ale nie mieliśmy pojęcia jak się będzie sprawować nasza pierwsza spalina. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.