Artur Caban Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Superkomórka widziana dziś nad Warszawą: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 wawa w oczekiwaniu na tornado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 To ja dorzucę widok z mojego mieszkania jakiś czas temu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Nie wiem jak u Was koledzy ale na Górnym Śląsku już tydzień utrzymuje sie taka żałosna pogoda.... :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 To ja też na szybko przejrzałem zbiory i znalazłem parę chmurek cykanych z mojego balkonu i oraz okna samochodu: Ale to wszystko mały Pikuś. Popatrzcie na to - każdy z obrazków otwiera oddzielną galerię: http://www.darkroastedblend.com/2008/03/extreme-weather.html http://www.darkroastedblend.com/2007/04/mammatus-lenticular-other-extreme.html oraz na to: http://www.extremeinstability.com/ - masakra, no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Rewelacja Ladziu :shock: Juz dodalem do ulubionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Aż się na myśl same ciągną różne skojarzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 No to i ja wrzucę jedną chmurkę, czyściutkie Rzymskie niebo i ... Niestety zdjęcie robione z dosyć daleka a przejrzystość powietrza w tym mieście hmm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 to i ja dodam tęcze po burzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 grzegorzp, Ten grzyb budzi inne skojarzenia... :? Ale, żeby nie za smutno, ponieważ Roma, był taki dowcip: W bunkrze, przy pulpicie śpi tow. generał, walają się butelki po Stolicznej. Sprzątaczka macha szczotką, w pewnym momencie potknęła sie i padła na pulpit. Światełka zamrugały, syrena zawyła, generał się obudził, popatrzył i powiedział: Nu i paszła w p...zdu! Sprzątaczka urażona: Tawariszcz gienierał, oj niekulturno! Generał zdziwiony: Nie Wy, Italia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 grzegorzp,Ten grzyb budzi inne skojarzenia... :? Dokładnie dla tego cyknąłem tą fotkę. W bunkrze, przy pulpicie śpi tow. generał, walają się butelki po Stolicznej. Sprzątaczka macha szczotką, w pewnym momencie potknęła sie i padła na pulpit. Światełka zamrugały, syrena zawyła, generał się obudził, popatrzył i powiedział:Nu i paszła w p...zdu! Sprzątaczka urażona: Tawariszcz gienierał, oj niekulturno! Generał zdziwiony: Nie Wy, Italia! :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 zdjęcie z mojego okna...prawa autorskie zastrzeżone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 W zeszłą sobotę, pomimo deszczu, robiliśmy kilka holi szybowców. Fajne uczucie jak model jest wcale jeszcze nie wysoko, a tu nagle zaczyna znikać w niskich chmurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Przerabiałem to kiedyś, jak mi model dosłownie wessało... Drąg od siebie, długie chwile oczekiwania, a model wychodzi w zupełnie innym miejscu niz się spodziewałem. Inna rzecz, że noszenia wtedy takie były, że krety z ziemi wyrywało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Moja mała relacja z wczoraj Po wczorajszej burzy opady ~61l/m :shock: 167 interwencji strażaków (miejscowość 18km2 20 tys mieszkańców) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Oj, ktoś poleci za te ocieplenie... Na kotwach cwaniaczki osczędzili... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek2220 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 :wink: ciemno sie momentalnie zrobiło... :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 widok z mojego okna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 To i ja wrzucę fotki z chmurkami widzianymi z mojego okna: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 ja ja nie mam z czego się cieszyć. W moim mieście było tornado , poległo 7 dachów no i wszystko co sie na około znajdowało. http://wiadomosci.onet.pl/cynk/533,1,1,zdjecie.html tutaj początek trąby http://wiadomosci.onet.pl/1997177,11,1,1,item.html?drukuj=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.