Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 to i ja dodam swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Bartosz Mesjasz, zdjęcie nr 1 jak z bajki:) Krzysiek Hanuszkiewicz, też super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 Tu kilka moich lekko poprawionych: w tle widać Śnieżkę i ciekawostka light graffiti to ostatnie uzyskuje się przez długie czasy naświetlania i machania jak szalony latarka zapalniczką itp ciekawe efekty wychodzą :wink: Aparat to stary dobry 7mpx Canon powershot a550 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 To może i ja kilka swoich próbek zaprezentuję: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 -==PEGAZ==-, jakież piękne te pioruny :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Bartosz Mesjasz zdjęcie nr. 2 to jest edytowane w jakimś programie ? Jeśli tak to co to za efekt ? Bardzo fajnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Bartosz Mesjasz zdjęcie nr. 2 to jest edytowane w jakimś programie ? Jeśli tak to co to za efekt ? Bardzo fajnie to wygląda. ACD See 9 menager ;D (znaczy sie menadżer obrazów) Tam jest jedna taka opcja Shadows&highlight (filtr)nie za bardzo wiem co to robi ale przy niektórych odpowiednio oświetlonych fotkach uzyskuje się ciekawe efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Bartosz Mesjasz, Shadows&highlight (filtr)nie za bardzo wiem co to robi Nie znam ACD See ale ten filtr rozjaśnia ciemne partie obrazu, nie ruszając jasnych. Może też byc na odwrót, ale warunkiem jest odpowiednie naświetlenie zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Tomisław Piotr, oo właśnie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 To jest filtr typu HDR: http://pl.wikipedia.org/wiki/High_dynamic_range_imaging Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Wygrzebałem zdjęcia ciekawej burzy. O ile pamiętam, nie padało, zachmurzenie było niewielkie. Było praktycznie brak wyładowań do ziemi. Wszystkie pomiędzy chmurami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Jak wrzucamy HDR to ja też coś podrzucę. Zdjęcia sklejane z 3 ekspozycji z ręki, więc minimalnie poruszone: Z lewej lasy w okolicach Łeby widziane z latarni Stilo, a po prawej Stradomka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Kurde ... jestem w szoku ... :shock: :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 a to ja ustrzeliłem z rok temu Wiem, że dajemy zdjęcia głównie z różnymi efektami podniebnych wyczynów natury ale wydaje mi się, że to zdjęcie też dosyć ciekawie wygląda - i nie, nie jest to komputerowa animacja Napis wykonany z szmat nasączonych benzyną - zeby nie było, wszystko pod nadzorem dorosłych (robiłem to 2 ? 3 ? lata temu na konkurs organizowany przez ten że portal ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 a jak wy robicie te zdjęcia piorunów :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Długi czas naświetleń (np. 30sekund) i zostawiony aparat w jednym miejscu, nieruszany - w momencie jak sie błyska, błysk utrwala sie na focie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 aha ja miałem inny kierunek myślenia w sensie krótkie naświetlanie i trzeba mies dobry refleks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 aha ja miałem inny kierunek myślenia w sensie krótkie naświetlanie i trzeba mies dobry refleks Chcesz być szybszy od światła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 No, naoliwiona błyskawica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanov Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 to moze i ja cos od siebie dodam ) dzisiaj w nocy zrobione troche zaszumione dlugim czasm naswietlania pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.