JarekF Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Znalazłem w internecie bardzo fajny filmik z pokazów modelarskich. Warto zobaczyć i zorganizować w Polsce cos takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 O ile sie nie myle to pokazy w Hastings beda w ten weekend Niestety - jest to kawal drogi juz - wiec te musze odpuscic Czemu Cie w Weston nie bylo ??? - to dopiero pokazy byly EDIT: Mylilem sie oczywiscie - beda za miesiac http://www.rcmf.co.uk/4um/index.php/topic,51620.0/topicseen.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Weston wymiata wszystkie pokazy jakie widziałem, organizowany jest na taką sakle jak nawet w PL AIR SHOW nie jest zrobiony. A to w koncu piknik modelarski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 A wiesz dokladnie gdzie to jest w Hastings? Pojechalbym ,ale nie wiem gdzie szukac na miejscu:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2009 JULY 25-26 Hastings 'BIG show' at the Bulverhythe Recreation Ground, A259 St. Leonards, East Sussex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Kwestia gusu ale ja tu nie widze nic fajnego:P Żaden model nie wisi nie robi beczek - nuda Same stare graty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Dzieki Mammuth moze znajde :oops: to moze sie przejade cos poogladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.