blackriver Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Urlop 2 tyg. i wygląda że mogę Wjagrę i Guppiego na zbocze zabrać , ktoś oblatuje "tę górkę"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Paralotniarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 :twisted: i narciarze, wiem :!: Byłem ciekaw czy kogoś z forum spotkam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Morawski Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Cześć to mój region. Tu są zdjęcia co prawda sprzed 5 lat ale tam się nic nie zmieniło. Do góry można wyjechać kolejką, generalnie latanie tylko przy zachodnim wietrze. Lądowanie na zawietrznej po nabraniu odpowiedniej wysokości (musisz przeskoczyć słupy i liny wyciągu oraz knajpę), lądowanie pod stok z kamieniami nachylony ok. 30 stopni. Jeśli nie zrobisz wysokości, musisz lądować na dole - ok. 200 m od siebie. Na jednym ze zdjęć widać Leszka Kaczmarskiego na samym dole z modelem. Dość ekstremalna ale fajna górka :devil: dawny wulkan i kamieniołom. Niestety nie da się tam zrobić zawodów F3F ze względów bezpieczeństwa. Pozdrawiam Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackriver Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Latam na przełęczy Snozka, między Wdżarem a zalewem Czorsztyńskim przy zachodnim wietrze, komfort lądowania w sianie :rotfl: - przynajmniej dopóki nie posprzątają... i jakie widoki :shock: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.