karlem Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 ...może nie co do kropli - 1-2ccm zostanie, ale nie 1/4 zbiornika. Oczywiście, że ssawka musi mieć możliwość ruchu w okolicy tylnej ścianki zbiornika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szirokez Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ja mam zbiornik 250ml po locie zostaje mi ok 50ml, jak pisze "karlem" rzeczywiście te 1,5cm zostaje, ale to już zależy jaki kto ma zbiornik. Nie ma cudów gdy mam juz mało w zbiorniku wystarczy ze chwile mocniej przynurkuje i silnik łapie powietrze i tylko szybkie przejście na wznoszenie przywraca pracę silnika ( jeśli zdąży zassać). Na szczęście zawsze gdy silnik gasł udawało mi się modelem doszybowac do pasa, mysle że to duza zasługa modelu jakim jest super air, naprawdę miałem obawy że będzie trudny ale jest rewelacyjny w sterowaniu. Nie wolno gwałtownie zaciągać wysokosci bo od razu zrywa strugi i wali w korka, po za tym wszystko ok. Na zgaszonym silniku pilnując predkosci super szybuje co jest cenne gdy chcemy dociagnąć do pasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.