EnzO_CK Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Witam! W tym temacie będę zamieszczał filmy z mojego latania w tamtym miejscu. Mójcza to wieś położona zaraz za Kielcami w kierunku Sukowa. Latanie ESA 31.05.2009 -> Latanie trenerkiem: 26.06.2009 -> Zapraszam jakby sie komuś spodobało :wink: Później dorzuce zdjęcia z tamtego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 EnzO_CK, This is a private video ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 U kolegów nic takiego nie występuje. Jeden film jeszcze sie do końca nie załadował wiec może troche później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Czy naprawdę uważasz, że widac coś na tym filmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Ja tam widzę dużo kwadratów (może jakieś puzzle do złożenia sobie obrazu) Jak masz wstawiać takie filmy to lepiej tego nie rób. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnzO_CK Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Wysłany: Dzisiaj 12:30 Czy naprawdę uważasz, że widac coś na tym filmie? Ja tam widzę dużo kwadratów (może jakieś puzzle do złożenia sobie obrazu) Jak masz wstawiać takie filmy to lepiej tego nie rób. Krecone narazie telefonem. Następnym razem wezme aparat i coś zrobie z powietrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markac Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ja na filmie widzę UFO. Skrót każdy zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Wytnij te przymiotniki na początku filmiku z Kawasaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ja na filmie widzę UFO No nie każdy... A na filmach rzeczywiście nie za dużo widać, ale nie przestawaj kręcić... w miarę doświadczenia i sprzętu, coś w końcu z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.