Skocz do zawartości

a moze modele w skali 1:1

romanov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
E tam, na 100S 250 000Ah 50C dałby radę. :mrgreen:

W końcu to górnopłat, a nie akrobat.

he he he

a smigla z wiatrakow wezmiemy pozyczymy nadadza sie, nawet skok smigla mozna regulowac :))

Opublikowano

o jasny gwint (M3 metryczny) to nie bedziemy pierwszymi, i w ten sposób caly plan wziął w łeb.

no to w takim razie trzeba bedzie pomyslec o 2:1 makiecie.

tylko znowu ten stół skad ja taki wezme ............................

Opublikowano
o jasny gwint (M3 metryczny) to nie bedziemy pierwszymi, i w ten sposób caly plan wziął w łeb.

no to w takim razie trzeba bedzie pomyslec o 2:1 makiecie.

tylko znowu ten stół skad ja taki wezme ............................

Kurde już żeberko wyciołem i jedną szybkę... no trudno powieksze troche :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

chłopaki ale o czym my gadamy, jakie stoły? amerykańce robią takie makiety 1:1 bez stołu... nawet przygotowali videorelację z budowy...

o TU relacja z budowy

P.S. no ale modelarnie to mają ładne... wszystkie potrzebne śrubki trzymają w ładnych niebieskich szafeczkach...

Opublikowano

chłopaki musimy się pośpieszyć bo oni znowu coś budują!! Tym razem z tego zielonego paskudztwa... rowkowanego depronu 6mm... przykro mi Motylasty ale oni chyba są od Cibie lepsi, wiem że to trudne ale musisz się z tym pogodzić...

Opublikowano

No nie wiem. To wykończenie jakieś takie matowe i brudne, niechlujne... :twisted:

Widać, że serwa pracują skokami i jakoś nierówno. Pewnie trzepią od taniego odbiornika... :rotfl:

Opublikowano
Widać, że serwa pracują skokami i jakoś nierówno. Pewnie trzepią od taniego odbiornika...

A najgorsze że tą dyszę jakos tak niechlujnie zamontowali i się rusza w locie :lol:

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.