Grzechu Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 o !ten to by juz chyba na lipolach nie polecial od czego mamy A123 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanov Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 E tam, na 100S 250 000Ah 50C dałby radę. :mrgreen:W końcu to górnopłat, a nie akrobat. he he he a smigla z wiatrakow wezmiemy pozyczymy nadadza sie, nawet skok smigla mozna regulowac ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 to wyjdzie nam model do 4D ;p Najlepiej jakby miał ciąg większy od masy. silniki to proponuje przeróbki z cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 To by chyba musiałby być CD produkcji radzieckiej, te do płyt winylowych... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 http://www.joemonster.org/art/11551/Co_to_jest_XVII Model 1:1 moze to nie jest ale na zewnątrz wygląda jak półmakieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanov Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 o jasny gwint (M3 metryczny) to nie bedziemy pierwszymi, i w ten sposób caly plan wziął w łeb. no to w takim razie trzeba bedzie pomyslec o 2:1 makiecie. tylko znowu ten stół skad ja taki wezme ............................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Się nie liczy, bo to nie jest model. Facet kupił RTF-a (727-200 za 100K$) i tylko wyposażenie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 o jasny gwint (M3 metryczny) to nie bedziemy pierwszymi, i w ten sposób caly plan wziął w łeb. no to w takim razie trzeba bedzie pomyslec o 2:1 makiecie. tylko znowu ten stół skad ja taki wezme ............................ Kurde już żeberko wyciołem i jedną szybkę... no trudno powieksze troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 chłopaki ale o czym my gadamy, jakie stoły? amerykańce robią takie makiety 1:1 bez stołu... nawet przygotowali videorelację z budowy... o TU relacja z budowy P.S. no ale modelarnie to mają ładne... wszystkie potrzebne śrubki trzymają w ładnych niebieskich szafeczkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Eeee.... na koniec zapakowali jako RTF-a... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Heh ci amerykańcy to szybsi niż małe chińskie rączki w 3.39 min zrobili makietę o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Na pewno mieli CA i przyśpieszacz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Hmm.. Wam tez wydaje się, że jakoś dziwnie chodzą? W taki zabawny sposób stawiają kroki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 chłopaki musimy się pośpieszyć bo oni znowu coś budują!! Tym razem z tego zielonego paskudztwa... rowkowanego depronu 6mm... przykro mi Motylasty ale oni chyba są od Cibie lepsi, wiem że to trudne ale musisz się z tym pogodzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 No nie wiem. To wykończenie jakieś takie matowe i brudne, niechlujne... :twisted: Widać, że serwa pracują skokami i jakoś nierówno. Pewnie trzepią od taniego odbiornika... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Widać, że serwa pracują skokami i jakoś nierówno. Pewnie trzepią od taniego odbiornika... A najgorsze że tą dyszę jakos tak niechlujnie zamontowali i się rusza w locie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ale ile wycinania...?? Robota sam miód... A ploter czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 hehehe... nie wiem czy zauważyliście ale na stronie z planami profili są dostępne plany modeli 1:1 wystarczy ustawić dimension : full size :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.