Gość Addriano Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Cześć Tak się akurat składa ze w długi majowy weekend i jego okolice będe w FPE Będzin na delegacji. Zakładam ze jezeli tylko pogoda dopisze bedziecie eksploatować to piekne lotnisko wiec może znajdzie sie tez chwilka na pogawędki pewnie nie zabiore zadnego modelu ale kto wie pewnie miejsce na jakiegoś małego zagusa sie znajdzie w bagarzniku. Chętnie bym sie z wami spotkał i podyskutował. Będzie okazja ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 W sumie to mam rodzinę w Żorach więc może przy okaji odwiedzin ?? To może skoczymy juz na Ochodzite ?? Jest stamtąd już całkiem niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 W sumie to mam rodzinę w Żorach więc może przy okaji odwiedzin ?? To może skoczymy juz na Ochodzite ?? Jest stamtąd już całkiem niedaleko Jakbyście coś takiego planowali to nie zapomnijcie o Bielsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Jak rodzina nie zaplanuje dlugiego weekendu to kto wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin314 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam Mam pytanie odnośnie lotniska na Odkrywkowej. Kiedy w najbiższym czasie planowane są jakieś spotkania. Chętnie bym wziął udział :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.