Slawomir Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Czesc wszystkim . Niektorzy mnie znaja inni nie . Moje hobby to paralotnie, ULM, modelarstwo i jazda na rowerze przez caly rok bez wzgledu na pogode . W zyciu zbudowalem pare modeli oraz naped do paralotni Latam w Krakowie oraz w okolicach . Pozdrawiam Slawomir Maziarz Ps. Sory za brak awataru musze sobie jakies zdjecie sztrzelic a jak by co to ja tu ten na niebiesko kolo rapiera czwarte zdjecie http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=674&start=45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Czołem paralotniarzu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.