utopia Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Siedzę ja sobie i czasem przeglądam allegro . Normalnie same fajoskie chłopaki jak mawiał Czesio w znanej bajce ....... patrzę i trafiam na rodzyna ,prawdziwa wisienka na torcie http://www.allegro.pl/item679146675_gigant_model2_20_bezyna_af1e_aerofly.html#gallery jako że aukcje szybko znikają zacytuję : Opis witam dzis mam na sprzedaż model dolnopłata do wykończynia model w większości wykonał zawodowy modelaż starannie i dokładnie ja bawiłem sie z silnikiem 50ccm z mini bayka odchudzony i przepalony w modelu pociągnie bez problemu ten model całość teraz waży 4.8kilo sprzedaje to co na zdjęciach dokładam plany do tego modelu o szablony jest taż tylne koło na resoże,oraz podwozie alu zapraszam do kupna bo warto 888555812.odbiór osobisty. słowa kluczowe: modelaż ( do tego zawodowy ) , bayka ( chodziło chyba o bajki dla dzieci ) resoże - tutaj poległem starając się rozkminić co też nasz autor miał na myśli pisząc horrora ... smuci to że ktoś kto nie ma kompletnie pojęcia o tematyce chce wcisnąć coś nieświadomym ... prawdę mówiąc aukcja przeszła by bez echa gdyby nie pewien młody człowiek który spytał mnie dziś czy to się opłaca....... Ktoś kto rozpoczyna przygodę z modelarstwem może się skusić na wielki model zbudowany przez "zawodowego modelaża" tylko że z modelarstwem to ma tyle wspólnego ile daktyl z pterodaktylem
mucha93 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 gigant model2,20 bęzyna AF1E,,AEROFLY,, (numer 679146675) Ja się pewnie nie znam ale na BĘZYNIE się pewnie lata fajnie
KaliN Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 resoże - tutaj poległem starając się rozkminić co też nasz autor miał na myśli a ja nie domyślam się, że chodziło o zawieszenie , amortyzator lub cos w tym stylu.
MiQ27 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Ludzie, no jak rany, na resorze :roll: W oczy boli, ale odmiana słowa resor dla niektórych jest poza zasięgiem. A silnik z małego motocykla/motoroweru cytuję "50ccm z mini bayka" - czyli mini bike'a. Teraz to nazywają dyscośtam, za moich czasów gość by tak długo łapał ndst, aż by się nauczył... :? Polski fonetyczny to pikuś, jak byście tak zajrzeli w "słowa" angielskich piosenek różnych kapel weselnych, to dopiero byście zaliczyli opad szczęki :mrgreen:
diem Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 SpitfaYera nie widzieliscie czasem jakiegos na sprzedaż? "Widac ten modelaż ma wiencej do zaoferowania." http://www.allegro.pl/item678257089_model_spitfayera.html MIQ a za moich czasow to nauczycielka łamała linijki na rencach takich miszczow.
utopia Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 Polski fonetyczny to pikuś, jak byście tak zajrzeli w "słowa" angielskich piosenek różnych kapel weselnych, to dopiero byście zaliczyli opad szczęki :mrgreen: znam to aż za dobrze ewrybady klapt jo hents ......... człowiek wydawał mi sie poważny i w jednej chwili załamka czasem ludzie są tym fajniejsi im mniej poznani
Malker Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 "Widac ten modelaż ma wiencej do zaoferowania." http://www.allegro.pl/ite...spitfayera.html W dodatku jest z naszego forum Widziałem ten model kiedyś w jakimś temacie ale teraz nie pamiętam :/
Irek M Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Oj tam czepiacie się: kadłub jest, silnik jest więc wszystko Haraszo :devil: Kiedyś w dziale militaria próbowano sprzedać ...stalowe buty ...Hitlera :lol2: Tam to dopiero kwiatek na kwiatku był.
upgrayedd Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 .stalowe buty ...Hitlera :lol2: a ja kiedyś widziałem samochód szfajcenegera, poważnie :mrgreen:
Kamil6593 Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Co by to nie było te dwie rzeczy są od tego samego gościa.Codo spitfayera to modelaż oferuje pokazanie jak lata.Chyba trzeba by to zobaczyć :mrgreen:
karlem Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 ...jam, niestety, humanista :oops: i często nie wiem, co z oczętami zrobić :shock: I na naszym forum są takie oczoj...ne kwiatuszki... Alledrogo przebija wszystko...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.