utopia Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Siedzę ja sobie i czasem przeglądam allegro . Normalnie same fajoskie chłopaki jak mawiał Czesio w znanej bajce ....... patrzę i trafiam na rodzyna ,prawdziwa wisienka na torcie http://www.allegro.pl/item679146675_gigant_model2_20_bezyna_af1e_aerofly.html#gallery jako że aukcje szybko znikają zacytuję : Opis witam dzis mam na sprzedaż model dolnopłata do wykończynia model w większości wykonał zawodowy modelaż starannie i dokładnie ja bawiłem sie z silnikiem 50ccm z mini bayka odchudzony i przepalony w modelu pociągnie bez problemu ten model całość teraz waży 4.8kilo sprzedaje to co na zdjęciach dokładam plany do tego modelu o szablony jest taż tylne koło na resoże,oraz podwozie alu zapraszam do kupna bo warto 888555812.odbiór osobisty. słowa kluczowe: modelaż ( do tego zawodowy ) , bayka ( chodziło chyba o bajki dla dzieci ) resoże - tutaj poległem starając się rozkminić co też nasz autor miał na myśli pisząc horrora ... smuci to że ktoś kto nie ma kompletnie pojęcia o tematyce chce wcisnąć coś nieświadomym ... prawdę mówiąc aukcja przeszła by bez echa gdyby nie pewien młody człowiek który spytał mnie dziś czy to się opłaca....... Ktoś kto rozpoczyna przygodę z modelarstwem może się skusić na wielki model zbudowany przez "zawodowego modelaża" tylko że z modelarstwem to ma tyle wspólnego ile daktyl z pterodaktylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha93 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 gigant model2,20 bęzyna AF1E,,AEROFLY,, (numer 679146675) Ja się pewnie nie znam ale na BĘZYNIE się pewnie lata fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 resoże - tutaj poległem starając się rozkminić co też nasz autor miał na myśli a ja nie domyślam się, że chodziło o zawieszenie , amortyzator lub cos w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Ludzie, no jak rany, na resorze :roll: W oczy boli, ale odmiana słowa resor dla niektórych jest poza zasięgiem. A silnik z małego motocykla/motoroweru cytuję "50ccm z mini bayka" - czyli mini bike'a. Teraz to nazywają dyscośtam, za moich czasów gość by tak długo łapał ndst, aż by się nauczył... :? Polski fonetyczny to pikuś, jak byście tak zajrzeli w "słowa" angielskich piosenek różnych kapel weselnych, to dopiero byście zaliczyli opad szczęki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 SpitfaYera nie widzieliscie czasem jakiegos na sprzedaż? "Widac ten modelaż ma wiencej do zaoferowania." http://www.allegro.pl/item678257089_model_spitfayera.html MIQ a za moich czasow to nauczycielka łamała linijki na rencach takich miszczow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Polski fonetyczny to pikuś, jak byście tak zajrzeli w "słowa" angielskich piosenek różnych kapel weselnych, to dopiero byście zaliczyli opad szczęki :mrgreen: znam to aż za dobrze ewrybady klapt jo hents ......... człowiek wydawał mi sie poważny i w jednej chwili załamka czasem ludzie są tym fajniejsi im mniej poznani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 "Widac ten modelaż ma wiencej do zaoferowania." http://www.allegro.pl/ite...spitfayera.html W dodatku jest z naszego forum Widziałem ten model kiedyś w jakimś temacie ale teraz nie pamiętam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Oj tam czepiacie się: kadłub jest, silnik jest więc wszystko Haraszo :devil: Kiedyś w dziale militaria próbowano sprzedać ...stalowe buty ...Hitlera :lol2: Tam to dopiero kwiatek na kwiatku był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 .stalowe buty ...Hitlera :lol2: a ja kiedyś widziałem samochód szfajcenegera, poważnie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil6593 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Co by to nie było te dwie rzeczy są od tego samego gościa.Codo spitfayera to modelaż oferuje pokazanie jak lata.Chyba trzeba by to zobaczyć :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 ...jam, niestety, humanista :oops: i często nie wiem, co z oczętami zrobić :shock: I na naszym forum są takie oczoj...ne kwiatuszki... Alledrogo przebija wszystko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.