Marcus Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 No ja oczywiscie kiedy mogę pomagam +2. Kuba nie odpuszczaj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Proponuję zrobić zrzutkę po 10 groszy, kupić taką bekę i wysłać adminowi-tak będzie prościej, szybciej i pewniej :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 ponad 3000 uzytkownikow razy 10gr= 300zl to starczy na napoje chlodzace na caly zjazd forum XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 robraf, zauważ, że takich aktywnych jest duuuuużo mniej. Pełno jest takich kont gdzie było 1 wejście albo i wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 300zl to starczy na napoje chlodzace na caly zjazd forum XD góra 30 pare osób... Ja też klikam codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alansiu123 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 robraf napisał/a: 300zl to starczy na napoje chlodzace na caly zjazd forum XD góra 30 pare osób... Ja też klikam codziennie jak się wszyscy dowiedzą o tej atrakcji to chyba był by to największy zlot sympatyków i miłośników "modelarstwa" :rotfl: ja również klikam jak mogę mimo że nie piszę o tym na forum, bo i po co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo24 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 i jeszcze 1 ... ... ... i jeszcze raz :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 :arrow: x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 +5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Tak w sumie w gwoli przypomnienia http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=2400&highlight=pajacyk .. tam by się taki ruch bardziej przydał :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Fakt faktem Ja klikam co dziennie na pajacyka (tzn samo się klika ustawiłem jako stronę startową link tak jak bym kliknął w pajacyka ) Warto by ożywić tamten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Nie ma sensu te kilkanie, Qpa sam już to powiedział, ponieważ codziennie się licznik zeruje, i zapewne żeby wygrać muszą być setki kliknięć w przeciągu jednego dnia (a nie kilkadziesiąt) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stach34 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Ja mam tak samo jak Malki - to był mój pomysł ; :ble: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.